Fenerbahçe-ankaragücü: 4-2

LazTurk53

Kayıtlı Üye
EIfuY.jpg

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: İlker Meral

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Selçuk Şahin, Cristian, Özer Hurmacı, Stoch, Alex, Bienvenu.
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

ANKARAGÜCÜ: Özden, Theo, Turgut Doğan Şahin, Serdar Özkan, Murat Duruer, Güven Varol, Aydın Toscalı, Atilla Aybars Garhan, Hürriyet Gücer, Özgür
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan

Maça Fenerbahçe başladı.

3. dakika: Fenerbahçe atağında Ziegler sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

5. dakika: Fenerbahçe atağında Sotch ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

8. dakika: Ankaragücü atağında Turgut savunmanın arkasına uzun bir pas attı, Atilla Aybars topa yetişemeyince pozisyon autla sonuçlandı.

11. dakika: Fenerbahçe atağında Alex'in pasıyla topla buluşan Bienvenu çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama savunma topa ayak koydu.

13. dakika: Ankaragücü gole çok yaklaştı. Derinlemesine atılan harika pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Turgut'un yerden vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

17. dakika: Fenerbahçe Stoch'un füzesiyle öne geçti. Hafif sol çaprazdan kaleye yaklaşık 26 metre uzaklıkta topla buluşan Stoch'un müthiş vuruşunda top ağlara gitti. 1-0

21. dakika: Fenerbahçe atağında Ziegler sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

25. dakika: Fenerbahçe atağında Özer sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

30. dakika: Fenerbahçe atağında Özer ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, kaleci Özden son anda topu çelmeyi başardı.

34. dakika: Organize gelişen Fenerbahçe atağında Özer'in sağ çaprazdan şutunda top uzak direğin yanından auta gitti.

36. dakika: Fenerbahçe atağında Stoch ceza sahası dışından yine vuruşunu yaptı, top savunmadan döndü.

41. dakika: Ankaragücü tehlikeli olabilecek bir yerden serbest vuruş kazandı. Serdar'ın plase vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.

42. dakika: Ankaragücü beraberliği buldu. Organize gelişen atakta, sol kanattan Özgür'ün arka direğe yerden ortasında Murat Duruer bomboş pozisyonda topu ağlara gönderdı. 1-1

İlk yarı sona erdi, maçta 1-1'lik eşitlik var.

Fenerbahçe'de Özer oyundan alındı, yerine Semih girdi.

İkinci yarıya Ankaragücü başladı.

47. dakika: Ankaragücü atağında Serdar Özkan ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

50. dakika: Ankaragücü gole yine yaklaştı. Çalımlarla ceza sahasına giren Ergin'in vuruşunda top üstten auta gitti.

52. dakika: Fenerbahçe yeniden öne geçti. Ani gelişen atakta, Cristian yaklaşık 25 metreden harika bir vuruş yaptı, top kaleci Özden'in sağından ağlara gitti. 2-1

54. dakika: Fenerbahçe'de Alex lensini değiştirmek için bu dakikalarda soyunma odasına gitti ve şu anda Fenerbahçe sahada 10 kişi mücadele ediyor.

58. dakika: Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Cristian'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Stoch'un sert şutunda, top yakın direğin yanından ağlara gitti. 3-1

61. dakika: Ankaragücü atağında Özgür Çek sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ama top auta çıktı.

65. dakika: Ankaragücü atağında Turgut Doğan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

68. dakika: Fenerbahçe'de Alex oyundan alındı, yerine Dia girdi.

72. dakika: Ankaragücü atağında Tisdell çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama kademeye giren Gökhan Gönül tehlikeyi önledi.

78. dakika: Ankaragücü atağında Özgür ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top Volkan'ın kontrolünde auta gitti.

81. dakika: Ankaragücü atağında ceza sahası içine yapılan ortaya Ergin Keleş yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

83. dakika: Ankaragücü farkı 1'e indirdi. Ani gelişen atakta Serdar Özkan kale sahası önüne ortasnı yaptı, Ergin kafayı vurdu ve top ağlara gitti. 3-2

86. dakika: Fenerbahçe'de Stoch oyundan alındı, yerine Caner girdi.

88. dakika: Fenerbahçe yeniden farkı 2'ye çıkardı. Gökhan Gönül'ün sağ çaprazdan vuruşunda, top Dia'ya pas aoldu. Dia yakın mesafeden bekletmeden vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 4-2

İki dakika uzatma işaret edildi.

Maç sona erdi. Fenerbahçe Ankaragücü'nün 4-2 mağlup etti.

Son düzenleme:
---> Fenerbahçe-ankaragücü: 4-2

Maç esnasında yoldaydım radyodan dinleyebildim attığımız golü zor duydum spikerden ama 1-1 olduğunda anladım ki buda fesatlar grubundan. Yine ankaragücü'nün kaçan golleri sonrası yas tutması maalesef nağmeleri söylemesi de iştahımı kaçırdı açıkçası o yüzden dinlemedim devamını. Eve geldiğimde telegol'ü açınca da ulueren ve toroğlu'nun suratından anladım ki yine üzmüşüz. Sevindim. Maçı izlediğimde bir kez daha sevindim bu futbola bu skor ballı kaymak. Alex'in lens taktığını da yeni öğrendim. Lenslerine kurban diyorum Stoch'u da öpüyorum bir yerlerinden xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri