Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü

---> Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü

Bir çok maçı yatışla,yada hakemin yanlı tutumuyla kazanıp şimdi adaletten şereften söz edenlerde ayrı bir komedya..

Bize bu haklı gururu yaşattığınız için teşekkürler ALEKSimmm teşekkürler FENERBAHÇEM

Güzel ayar çektim konuya :11: sevinin arkadaşım hakkınız ama hakaret etmeyin lütfen xD

Yok Yahu Şuan Sevinmek İçin Erken xD Garantici Olmak Lazım. Kupayı Takımın Elinde Görmeden Sevinecek Fazla Birşey Yok :p

Hem Fenerbahçe'yi Hemde Trabzonspor'u Kutluyorum. :) Şampiyonluk Yarışını Son Haftaya Kadar Bırakmadıkları İçin :) Bu Sezon Gerçekten Çok Müthiş Geçti. İkinci Olan Takımın da Ayakta Alkışlanacağı Bir Sezon :)

Güzel ayar çektim konuya :11: sevinin arkadaşım hakkınız ama hakaret etmeyin lütfen xD

Aslı her zaman Fair play , Coşku ile bazen kelimeler yanlış oluyor haklısın

Beni bilirsin , iyi kötü herşeyi paylaştığım arkadaşlarımdansın , kırdıysam seni , ben daha çok üzülürüm...

Hatırlıyormusun ne şakalar yapardım sana :)

---> Fenerbahçe 6 - Ankaragücü 0

Hiçbişey olacağı yok hangi Fenerbahçe taraftarı durduk yere çamur atmış ?

Kendi taraftar gruplarınızla karıştırmayın bence
ARkadasş Galatasaraylı Bildiğim KAdarıyla Onun Adına Cevap Verebilirim

Galatasaray Taraftar Grubunun Neyini Gördün Güzel KArdeşim Bana Anlatırmısın ?

Maçla Alakalıda
İlk Penaltı Ne Alemde Cüneytciğim

3 penaltı biz olsak gündemden düşmezdim ..
Helal FenerBahçe aynen devam.

bi maçtada 3 penaltı ağır be alex tarhe geçmiştr heralde
bi son hafta bombası beklioruz :D :D

Şu diğer renklilerin bu hali beni nasıl keyiflendiriyor anlatamam. Sadece konuşabiliyorlar, içleri içlerini yiyor ya ama ellerinden gelen bir şey yok :) Çıldırt bizi Emreee

bu boş ötenler macı izlememiş galiba 3'üde %100 lük penaltılar açıp izlesinler tabi futbol bilgisi olmayan anca burda öter laf olsun torba dolsun devam edin 1 hafta kaldı 1 hafta ne diyosanız diyin 1 hafta sonrada siz susacaksınız biz konusacaz

şike varr şikeee varrrrr! fenerr alex i satın almşş :pp biraz sussn hakketn yaa....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri