Fenerbahçe 3-0 Samsunspor

Sibel1

Bayan Üye
2012-03-21_samsun446.jpg

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında, Şükrü Saracaoğlu Stadı’nda Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçemiz, Karadeniz ekibini ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri, 18. dakikada Henri Bienvenu, 21. dakikada Alex de Souza ile 34. dakikada Selçuk Şahin kaydetti. Kulübümüze verilen ceza nedeniyle tribünlerde sadece kadın ve çocuk taraftarlar yer aldı. Maçtan dakikalar şöyle:

3. dakikada Bienvenu’nun pasında sol çaprazdan ceza alanı içerisine giren Alex, ortasını açtı. Dia’nın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

14. dakikada çalımlarla ceza alanı önüne gelen Alex, şutunu çekti. Top kaleci Ertuğrul’da kaldı.

18. dakikada Adem’in uzaktan şutunda top Mert de kaldı.

18 . dakikada Issiar Dia’nın şutunda kaleci Ertuğrul’dan dönen topu, Henri Bienvenu ağlara gönderdi.1-0

21. dakikada soldan Caner’in pasında Alex ceza yayından topu ağlara gönderdi. 2-0

34. Sol çaprazdan Alex’in kullandığı serbest vuruşta, Selçuk Şahin’in kafa vuruşu ağlara gitti. 3-0

44. dakikada ceza alanı önünden Serdar Özkan’ın kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Mert de kaldı.

53. dakikada Zenke’nin ceza alanı önünden şutunda top Yobo’dan kornere gitti.

56. dakikada Alex’in ceza alanı içinden yaptığı aşırtma vuruşta, top az farkla auta gitti.

72.dakikada Anıl’ın ceza alanı içinde dönerek yaptığı vuruşta, top yandan auta gitti.

83’ Ceza alanı içinde Uğur’un şutunda, Mert topu çıkardı.

88’ Özgür Çek yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıktı.

---> Fenerbahçe 3-0 Samsunspor

Tebrikler.
Samsun kaybedince ayrı bi üzülüyorum, renk katmışlardı lige.
Ne güzel yakında Samsun, büyük maçlara gidiyorduk xD
Oyunları lig için ümit verici mi diye bir bakıyım dedim de, zor.

Fener Kadıköy'de Maç Vermez. :)
Helal Olsun Kanarya'm. :)
Paylaşım İçin Teşekkür Ederim Kardeşim.

Tebrikler sevgilim
Uğur Boral'ın gol atmasını çok istedim ama olmadı

Hm, ben sizden gitti zannediyorum.
Ligde hiç şans bulamadı heralde ? Bir aralar baya iyi idi. Ne olduysa sonra, kayboldu gitti.

Hm, ben sizden gitti zannediyorum.
Ligde hiç şans bulamadı heralde ? Bir aralar baya iyi idi. Ne olduysa sonra, kayboldu gitti.

Gitti hocam zaten o şimdi Samsunlu xD
Sakatlık yaşadı uzun süre düzelmiş gibi

baya iyi düzelmiş :) devre arasına girerken Alex ile şakalaşması çok güzeldi çok eğlenceliydi ya :) çubuklu formayı giyen kim olursa olsun helal olsun :)

Hele öyle de ya, ulan bu nasıl Fener de diyorum ben de :Ç
Kafa da kalmadı valla.
İyi oynasın bari...
Gol atsaydı diyince karıştı kafan. Severiz Uğur'u ondan yani xD
baya iyi düzelmiş :) devre arasına girerken Alex ile şakalaşması çok güzeldi çok eğlenceliydi ya :) çubuklu formayı giyen kim olursa olsun helal olsun :)
Formayı da vermiyor Alex adama xD
Unutulur mu o sevilla,inter maçları

İnter'i geç.
Sevilla maçı çok iyiydi hakikaten : )
Sonra ne hikmet ise Zico gönderildi. Tatlı futbolu vardı Fener'in.
Türk takımlarının başına gelen hoca bi 5 sene kalsa dişimi kıracam :Ç
Şampiyonlar liginde çeyrek final denince akla gelen ilk oyuncudur Uğur Boral. Zico da o sene takımı şampiyon yapamayınca gönderildi Yıldırım tarafından. Çeyrek final yaşatmış kimin umrunda xD Teknik Adamların yerli olmasından yanayım Fenerbahçe bunu başaracak inşallah bu sefer

Zihniyete bakar mısın ?

Belkide kulüp tarihinin en büyük başarısını elde et Avrupa'da, çok iyi bir futbol oynat.

Türkiye de 1. olamadın diye takımdan gönderil.

Var mı böyle anlayış.

A.Kocaman'dan ümidim yok benim ama :) Sizler inanıyorsanız sorun yok demektir.

Zihniyete bakar mısın ?
Belkide kulüp tarihinin en büyük başarısını elde et Avrupa'da, çok iyi bir futbol oynat.
Türkiye de 1. olamadın diye takımdan gönderil.
Var mı böyle anlayış.
A.Kocaman'dan ümidim yok benim ama :) Sizler inanıyorsanız sorun yok demektir.
Para meselesi de vardı işin içinde ama şampiyonluk en büyük sebepti gönderilmesine. Kalsa iyi olurdu ama keşke gitmeseydi de demem zira Brezilya milli takımına dönmüştük şimdiki Beşiktaş Portekiz takımı gibi. Sabır denilen şeyi hakediyor Kocaman bu seneyle yargılamakta pek adil olmaz hem :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri