Fenerbahçe 0-0 Bursaspor

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
Spor Toto Süper Lig 27.hafta mücadelesinde kendi evinde Bursaspor ile karşılaşan Fenerbahçemiz mücadeleden 0-0 berabere ayrıldı. Takımımız bu sonuçla puanını 61`e yükseltti. Maçın 45. dakikasında net penaltımız hakem Kuddusi Müftüoğlu tarafından görmezden gelindi.

Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ve Bursaspor, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Son 3 maçtır beraberliğe abone olan Bursa temsilcisinde hedef galibiyet. Liderliği Trabzon'a kaptıran Kanarya da başka bir seçenek düşünmüyor. Zira F.Bahçe, geçen sezon kaçan şampiyonlukta 3-2'lik Bursa yenilgisinin büyük önemi olduğunun farkında.

10'da 10 yapan sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisini kaçıran Emre ve adelesinde yırtık tespit edilen Selçuk, Bursa karşısında takımlarını yalnız bıraktı. Özer'e sağda oynatıp Niang'ı sola çeken Kocaman, Semih'e forvette görev verdi. Konuk ekipte ise Ömer Erdoğan ve Mustafa Keçeli, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

Kritik mücadelenin kaptan Alex için ayrı bir anlamı var. 'Fenerbahçe formasıyla ligde en çok forma giyen yabancı futbolcu' olan Alex, ligde 200. maçına çıktı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Fenerbahçeli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu'nda boş yer bırakmadı. Konuk ekip taraftarları da misafir tribünü doldurdu.

Fenerbahçe, maçın başında oyunu rakip yarı sahaya yıktı. 9. dakikada Serdar'dan sıyrılan Semih, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak hakem Kuddusi Müftüoğlu, golcü oyuncunun topa elle müdahale ettiğini kaçırmadı. 12'de Ozan İpek'le duvar pası yapan Kenny Miller'ın ceza yayı üzerinden sert şutunda Volkan gole izin vermedi.

26. dakikada Alex'in kullandığı serbest vuruşta Niang'ın kafası auta gitti. 32'de Volkan'ın sağ kanattan ortasında Ozan, topu kafayla Miller'a indirdi. İskoç futbolcu dönerek vurmak istedi, ama defans araya girdi. 34'te Niang'ın pasıyla ceza sahasına giren Santos, Serdar'ı geçemedi. 41'de soldan gönderilen ortaya Mehmet Topuz'un kafa vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Kadıköy'de ilk yarı çok ilginç bir pozisyonla sona erdi. Ceza sahasında Serdar Aziz'in müdahalesiyle yerde kala kalan Semih'in penaltı beklentisine karşın hakem, 'devam' kararı verdi. Pozisyonun devamında kaleci Ivankov topa sahip oldu. Ancak Fenerbahçeli oyuncuların 'geri pas' tepkisi sonuç vermedi.

Takımlar, ikinci yarıya aynı kadrolarla çıktı. 50. dakikada topu eliyle kestiği için sarı kart gören Ozan İpek, Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü. 53. dakikada Alex'in ceza sahasına gönderdiği ortayı Ali Tandoğan karşıladı. Bir sarı kart da 56. dakikada Volkan Şen'e faul yapan Andre Santos'a çıktı.

Ev sahibi, 60. dakikada çok net bir fırsattan yararlanamadı. Ceza sahasında Niang'ın kafayla indirdiği topa Alex'in vuruşu Ivankov'da kaldı. Bursa'da Ozan'ın ardından ceza sınırında olan Ali Tandoğan da 64. dakikada yardımcı hakeme itirazı sonrası sarı kart gördü. 66'da frikik kullanan Alex'in vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Oyuna ilk hamle Aykut Kocaman'dan geldi. 70'de Semih, yerine Caner'e bıraktı. Santos'un yerine de Dia maça dahil oldu. 73'te sağdan frikik kullanan Alex'in direkt kaleye gönderdiği vuruşta Ivankov, meşin yuvarlağı çizgi üzerinde çıkardı. Ertuğrul Sağlam, 75'te Ali Tandoğan'ın yerine Bekir Ozan'ı sahaya sürdü.

Dakikalar 80'i gösterdiğinde Bursaspor'da Volkan-Sercan, Fenerbahçe'de Özer-Gökay değişiklikleri gerçekleşti. 81'de sağ çaprazdan ceza sahasına giren Gökhan'ın sert şutu yandan auta gitti. Ev sahibi, 86'da direk engeline takıldı. Sağdan yapılan ortaya Alex'in kafa vuruşu direkten döndü. 90'da F.Bahçe, çift vuruştan sonuç alamadı.

Ligde son 10 maçını kazanan sarı-lacivertli takım, Bursaspor karşısında istediği sonucu alamazken, 27. hafta sonunda puanını 61'e yükseltti. Böylece 63 puanlı Trabzonspor, uzun süre sonra liderliği devraldı. Bu sezon 10. beraberliğini alan yeşil-beyazlı ekip ise puanını 52 yaptı.

Son düzenleme:
---> Fenerbahçe 0-0 Bursaspor

Trabzonspor'a büyük bi koz oldu bu.

maci izleyemedim ama birkac yerde okudum penalti verilmedigini.
Bir Galatasarayli olarak üzüldüm acikcasi.

En kötü gün bugünse bugünde FENERBAHÇE

bız büyük takımız öyle bı penaltının lafı olmaz bı penaltı var dıye ağlamayız orda burda :)

bıraz şans olsaydı bırde adıl bı hakemle 3 puan gelebılırdı

canınız sağolsun bıze bır kez daha Fenerbahçelı olmanın gururunu yaşattınız ya o yeterlı..teşekkürler hepınıze..

tahmin ettiğim mac tahmin ettiğim skorla tamamlandı.
buradan kankamın kulaklarını cınlatıyorum dediğime oynadıysa buldu parayı iddaadan :)
trabzonun arayıpta bulamadığı fırsattı. fenerin puan kaybedeceğini düsünüyodum yanılmadım..
Tebrkler bursa'm.

bız büyük takımız öyle bı penaltının lafı olmaz bı penaltı var dıye ağlamayız orda burda :)

bıraz şans olsaydı bırde adıl bı hakemle 3 puan gelebılırdı

canınız sağolsun bıze bır kez daha Fenerbahçelı olmanın gururunu yaşattınız ya o yeterlı..teşekkürler hepınıze..

Burdan Fenerasyon diye çömkürenlere maçın hakemi .... olsun

Beklemiyordum bu sonucu..
Hakeden şampiyon olsun :)

Son düzenleme:

şansızdık bugun ama eminim Fenerbahce bu sene şampiyon

Nazarlık olsun. Alex'in yüzündeki hırs bize şampiyonluğu getirecektir eminim. Çokta güzel oynadık teşekkürler formanın hakkını verenlere

macın hakkı zaten beraberlıktı Bursa Güzel performans Sergiledi alabilirdide Bu maçı ama olmadı tebrıkler Timsah

Mhk 1 hafta rahat nefes aLsın

TS'nin işi daha zor

onlar düşünsün ;)

Diğer renkliler şu konuda gelip penaltıdan bahsetmiyor tebrik falan ediyorlar ya ne gülüyorum onlara xD

macın hakemi kuddusi müftüoğlu,

http://www.duslerforum.org/spor-tot...i-tutuyor-hakemler-hangi-takimli-t342388.html

internetteki kaynaklarda adam Galatasaray sempatizanı olarak görülüyor ve davranıslarıylada bunu destekliyor.
sampiyonluğa yürüyen fenerbahcenin disli bi rakip olan son sampiyon bursa ile olan macına bu hakemin atanması ADALETSİZLİKtir.
hakemler tarafsız olmalı evet ama bunu yapamayan cok hakem var kabul edilmeli ki.
Bursalıyım macı izleme fırsatım olmadı sadece özet kısmına bakabildim. iyi oynamıs takım ancak hakemin bursanın deplasmandan puan cıkarması icin yaptığı katkı yadsınamaz. :)
ki gectiğimiz sezonlar incelendiğinde kuddusi müftüoğlunun fenerbahce maclarına ne kadar ters geldiği bilinmektedir.
bakın bir örnek

aynı mantıkla bülent yıldırıma bakalım. fenerbahceli olan bu hakemimizi galatasarayın türkiye kupası macına atadılar. üstelik üstüste oynayan hakemlere mac vermiyoruz diyerek baska hakemmi kalmadı ki?
BAKINIZ

iki örnekte birebir aynıdır. burda suclu olan hakem kuruludur :)
sadece bilgi vermek istedim lüften çemkirmeyin :pp

macın hakemi kuddusi müftüoğlu,

http://www.duslerforum.org/spor-tot...i-tutuyor-hakemler-hangi-takimli-t342388.html

internetteki kaynaklarda adam Galatasaray sempatizanı olarak görülüyor ve davranıslarıylada bunu destekliyor.
sampiyonluğa yürüyen fenerbahcenin disli bi rakip olan son sampiyon bursa ile olan macına bu hakemin atanması ADALETSİZLİKtir.
hakemler tarafsız olmalı evet ama bunu yapamayan cok hakem var kabul edilmeli ki.
Bursalıyım macı izleme fırsatım olmadı sadece özet kısmına bakabildim. iyi oynamıs takım ancak hakemin bursanın deplasmandan puan cıkarması icin yaptığı katkı yadsınamaz. :)
ki gectiğimiz sezonlar incelendiğinde kuddusi müftüoğlunun fenerbahce maclarına ne kadar ters geldiği bilinmektedir.
bakın bir örnek

aynı mantıkla bülent yıldırıma bakalım. fenerbahceli olan bu hakemimizi galatasarayın türkiye kupası macına atadılar. üstelik üstüste oynayan hakemlere mac vermiyoruz diyerek baska hakemmi kalmadı ki?
BAKINIZ

iki örnekte birebir aynıdır. burda suclu olan hakem kuruludur :)
sadece bilgi vermek istedim lüften çemkirmeyin :pp

Neden fener aleyhine olan kararı kabul edip örnek verirken kendi takımını ortaya atıyorsun ?

Konumuz galatasaray mı ? Güya çok adaletlisin futbol konusunda xD Bi git ya. Geçen gün ki galatasaray konusunda da hakem derken, fenerin denizli maçını da örnek verseydin o zaman. Savunmalarınızda size benzemiş aynı

Bir Bursasporlu olarak maçı fenerin alacağını düşünüyordum fakat berabere bitti ama sanki beraberlikti hakkı sonuç olarak iki tarafta çok çalıştı.

Hak eden şampiyon olsun..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri