felix baumgartner

Skaikru

Kayıtlı Üye
Bilindiği üzere adam en yüksek yerden atlayarak dünya rekoru mu desem uzay rekoru mu desem her neyse onu kırdı :) bizim Türklerde adamla ilgili hemen espriler çıkardı bunlardan bazılarını yazmak istedim.
Adam uzaydan dünyaya atlıyor bizimkiler hala alkollü mekan derdinde. Ah benim güzel ülkem ah. :)
Sabri , Felix'e inat dünyadan uzaya atlayacakmış .
Felix'in atladığı yerden Sabri atlasaydı, Dünyayı tutturamazdı.
Ben Felix in yerinde olsam atlamadan önce Burak Yılmaz'dan bi kaç ders alırdım.
Felix'in yerine bir Türk olsa, havada "Kezban seni seviyorum, burdan dayımgile selam" yazısı falan açardı yemin ediyorum.
Millet Uzaydan Atlıyor Daha Biz Muratgilin D******* Atlayamadık :))
Sunun surasinda Felix le ilgili espri yapmayan 2 3 kisi kaldik, gururluyum mutluyum.

---> felix baumgartner

o adam atlıyabiliyorsa, her türlü önlem alınıyorsa bende atlarım neden olmazsın, sigrota + 5 bin tl her ay düzenli olarak hesabıma yatırılacak, tabi 5 bin tl ödeyecek bir firma bulmak lazım :D

adamın rekoru 39 bin metre ise bende bu rekoru egale edip 40 bin metreden atlarım :D hehe

---> felix baumgartner

Atlamak o kadar kolay değil işte :) nefes alış verişini düzenli yapamazsan ciğerlerin parçalanabilir havada. :)

---> felix baumgartner

tamam işte ben deniz çocuğu olduğum için denizlere dalarken nefes alış, verişlerde düzenli bir şekilde denizin altında kalabiliyorum, buda nefes sıkıntısı yaşamadığımın bir kanıtıdır :)

---> felix baumgartner

Felixe verdikleri paraya bana verseler güneşten atlarım yazdıydım bende. Bende utandım şimdi.

---> felix baumgartner

tamam işte ben deniz çocuğu olduğum için denizlere dalarken nefes alış, verişlerde düzenli bir şekilde denizin altında kalabiliyorum, buda nefes sıkıntısı yaşamadığımın bir kanıtıdır :)

O zaman önce yamaç paraşütü yap zamanla uzaya çıkarsın :)

---> felix baumgartner

bi arkadasimda dun bana: ya boyle tipler cins cins seyler yapip bizim onumuzu kapatiyor havada felix yerde usain bolt karada ferrari, heryeri kapladilar.. diyor koptum:DD

Adam alti dakikada uzaydan atliyor ben 2 dakikada su yorumu yazamaadim lan.

---> felix baumgartner

bi arkadasimda dun bana: ya boyle tipler cins cins seyler yapip bizim onumuzu kapatiyor havada felix yerde usain bolt karada ferrari, heryeri kapladilar.. diyor koptum:DD

Adam alti dakikada uzaydan atliyor ben 2 dakikada su yorumu yazamaadim lan.

Bizde denize yönelelim deseymişsin :)

---> felix baumgartner

Bizim insanımız yine abartmayı seviyor, bugün çevremden edindiğim izlenimlere göre felix ışık hızına çıkmış, 220 milyar dolar almış. resmen oha oldum yaniiii :H

---> felix baumgartner

Bu konudaki esprilere gülemiyorum açıkcası çok şanslı ve cesaretli tebrik ediyorum büyük yürek.

---> felix baumgartner

:) Riski sevdiğim için bende onun yeinde olsan ona sunulanlar bana sunulsa bende atlarım ne var yani aydan dünyaya atlamakda felan diyordum kahretsin ! :)

---> felix baumgartner

:) Riski sevdiğim için bende onun yeinde olsan ona sunulanlar bana sunulsa bende atlarım ne var yani aydan dünyaya atlamakda felan diyordum kahretsin ! :)

Aydan Dünya ya atlarsan en uzun süre boşlukta kalma rekorunu kırmış olursun :) Tabi daha Dünya yı görür müsün bilmem :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri