Feldkamp: "Sağlam ders verdi"

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Bir dönem Beşiktaş'ta da görev yapan eski Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, Ertuğrul Sağlam'ın görevini bırakmasını onurlu bir davranış olarak değerlendirdi.

Sağlam'ı futbolcu ve insan olarak yakından tanıdığına dikkat çeken Feldkamp, "Süper Lig'de bir antrenörün bu şekilde veda etmesinden kulüp başkanları, menajerler ve teknik adamların alması gereken dersler var. Bir antrenörün görevi devam ederken yönetimin başka bir antrenörle görüşmesi ve bunun kamuoyunda duyulması utanılacak bir durumdur." dedi. Genç teknik adamın Beşiktaş'a veda ederken gösterdiği tutumu bir profil ve duruş göstergesi olarak yorumlayan Feldkamp, şöyle devam etti: "Haber bana ulaştığında 'Bravo Ertuğrul' dedim. Bu Türk futbolunun gelecek dönemi için de önemli bir sinyal. Bir antrenör bağımsızlığını asla yitirmemeli. Ertuğrul bunu gösterdi. Tecrübeli isimlere göre genç antrenörlerin 'gidiyorum' diyebilmesi daha zordur."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri