feLaket bir qün..

Ms.Tekinkus

Bayan Üye
sabah qüne neşeyLe cıvıL cıvıL başLamıştım we cok mudLuydum.. oqLeden sonraa kunt10 arkadaşımızın tawsiyesiyLe sinemanın yoLunun tuttuk. önce sinemaya qitmek icin peDer'den yhani babamdan izin aLdım tabiky her zmn oLduqu qiby wermedi. benDe yaLana başwurmak zorunda kaLdım. hernese bi şekiLde ewden çıktım we sinemaya qittik. 2. seansta babam aramasınmı..! 3.5 ata ata açtım teLi. :D neRdesin sen! sinemada ne işin war!! die baqırırken teLastan titremeye basLamıştım. akLımdan qecmeyen sey kaLmadı ufak bi yaLan uydurdum 15 dk içinDe ewe qeL dedi. fiLmin yarısını izLeyemeden çıktık sinemadan tıkLım tıkLım bi doLmuşa bindik. trafik.. sıcak.. kaLabaLık.. üstüne bide şoför we yoLcunun kawqası ekLendimi tmm dedim şmdi b*ku yedik:D kawqa qiddikce büyüyodu we ben ewe cok qec kaLmıştım.. şoför we yoLcu indi yumruk yumruqa kawqaya tutuştular.. korkudan nabcaqımı şaşırdım tabana kuwwet deip ewe kdr nası koştuqumu bi ben biLirim:D:D koşarken açıLan baqcıqımı baqLıyım derken yanmda yaşLı bi kadını beLiriwerdi kızı ameLiyat oLmuş ii oLması için benden dua etmemi istio.. kadın başladı şap şup öpmeye.. uzunca bi dua fasLının ardından koşmaya dwm.. en sonunda ewdeydm we babamın o qüLümseyen surat ifadesiyLe icim nası rahatLadı biLemessiniz bi kac öqüt'Le yaLan söLememem qerektiqini annattı we koşuşturmaLı bi qünü qeride bırakmış oLdm:D

arkadaşLar bu araDa benden dua isdiyen o yaşLı kadın için şimdi bnde sizden dua etmenizi isdiorm PENBE ŞAHİN adLı bi qenc ameLiyat oLmuş we yürüme yetisini kaybetmiş haLa bi ümit war annesi perişan bi haLde aLLah'a sıqınmış.. duaLarınızı eksik etmeyin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri