Federasyon artçıları...

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Kulüp dün resmi bir açıklama yapıp yine Aydınlar'a yüklenirken, Şener'in hedefindeki iki isim Erdal Atalay ve Cüneyt Tanman da yanıt hakkını kullandı.

Trabzonspor’un yeni federasyona tepkisi sürüyor. Yönetimin dün resmi site aracılığıyla sert bir mesaj yayınladı. Başkan Aydınlar eleştirildi ve “Yola çıkarken her kulübe eşit uzaklıkta olacağının sözünü veren Aydınlar, maalesef daha liste oluşum aşamasında bu dengeleri göz ardı etmiş ve adaletsiz bir tavır sergilemiştir” denildi.

Başkan Sadri Şener’in ‘istifa’ baskısına maruz kalan federasyon yöneticisi Erdal Atalay ise, “Eğer ben Şener’in adaylarından olsaydım istifa ederdim! Ancak bir spor adamı olarak yönetimdeyim, Trabzon’u temsil ediyorum” dedi. Şener’den nasibini alan bir başka yönetici Cüneyt Tanman da şunları söyledi: Trabzon, jübilemi yaptığım, özel bir takım. Oradan böyle bir söz gelmesi ayrıca üzdü. Ayrıca bunları hiç de hak etmedim.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri