Fazla kilolu olmak gibi zayıf olmakta hastalıktır

djekselans

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar . .

Fazla kilolu insanların obezlik derecelendirilmesine girdiklerini biliyoruz .
benim kendi sorunumdan yola çıkarak bu konuyu açtım . bende de zayıflık var ve ne yaptıysam kilo alamıyorum . İNTERNETTE verilen BOY KİLO YAŞ İNDEXİ ni hesapladığımda kilom gayet normal çıkıyor . ama ben yinede zayıf olarak düşünüyorum kendimi . kıyafet alırken zorlanıyorum . en dar kesimleri almak zorunda oluyorum ve çoğu zaman olmuyo . . . ZAYIFLIKTA CİDDİ BİR HASTALIKTIR .

Ama kilo alma çalışmalarına başladım . . . Ciddi bi şekilde bakalım . . . .Başka bir konuda kilo alma yöntemlerimi de aktarıcam .

Siz kilonuzdan memnun musunuz ?

---> Fazla kilolu olmak gibi zayıf olmakta hastalıktır

Vitamin kullan sanirim kilo aldiriyor.
Bendede tiroid var kullandigim ilaclar cabuk kilo aldiriyor ama yinede sukur obez olacak kadar degilim.onceden bi 10 kilo fazlaligim vardi. 5 kilo verdim hamd olsun nisanimdan sonra :) bi 5 kilo kaldi vermeye calistigim ama cok zorlaniyorum vermekte. Cabuk geri aliyorum hemen. Neyseki hizli vermiyorum kilo. Hizli verince daha cabuk geri alindigi gibi sagliklida olmuyor.

Neyse.. dugune kadar bi 5 kilo daha gitmesi gerek.keske bende zayif olsam yesem yesem kilo almasam (ama cop gibide olmayayim :) oylede sevmiyorum) hep yesem yesem yesem hepppp 52-53 kiloda kalsam :)

Zayıflıkta sorun belirttiğiniz gibi. Benim boyum 1.91. 9 ay öncesine kadar 71 kiloydum. Orantısız olunca sırık gibi görünüyordum. Önceden düzenli besleniyordum ama kilo alamıyordum. Şimdi ne zaman acıkırsam gece gündüz farketmez sürekli yiyorum.
Böyleside iyi değil belki ama 9 ayda 14 kilo aldım. Şimdi 85 kiloyum.
İdeal.
Yani memnunum artık.
Gurbette olduğum için sürekli döner-lahmacun ve makarnaninda etkisi var tabi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada spor şart kardeşim yoksa aldığın kiloların görüntüne bir faydası olmaz.

Bu arada spor şart kardeşim yoksa aldığın kiloların görüntüne bir faydası olmaz.

bende 1.77 boyundayım kilom 1 hafta önce 60 tı . . şu anda 64 oldum . 1 haftadır iştah açıcı ilaçlar kulllanıp Kalori harcamamaya çalışıyorum Yediğim besinler kep kalorisi maksimum ürünler . çok araştırdım . 1 haftanın sonucunda kilo aldığımı kendi gözlerimle gördüm . hep böyle devam etcem inşallah . Spor yapmıyorum . hiç kalori harcamıyorum hep evdeyim . evde aktifim ama hep oturmuyorum . Dün dışarı çıkıyım dedim bacaklarım ağrıdı bu kiloya alışık değil tabi :) . göbek filan olmadı ama . vücuda dağıldı sanırım kilolar . 1 ay daha devam etcem . istediğim görüntü olmazsa spora başlarm kesin .

Vitamin kullan sanirim kilo aldiriyor.
Bendede tiroid var kullandigim ilaclar cabuk kilo aldiriyor ama yinede sukur obez olacak kadar degilim.onceden bi 10 kilo fazlaligim vardi. 5 kilo verdim hamd olsun nisanimdan sonra :) bi 5 kilo kaldi vermeye calistigim ama cok zorlaniyorum vermekte. Cabuk geri aliyorum hemen. Neyseki hizli vermiyorum kilo. Hizli verince daha cabuk geri alindigi gibi sagliklida olmuyor.

Neyse.. dugune kadar bi 5 kilo daha gitmesi gerek.keske bende zayif olsam yesem yesem kilo almasam (ama cop gibide olmayayim :) oylede sevmiyorum) hep yesem yesem yesem hepppp 52-53 kiloda kalsam :)

hep yiyerek kilo alınmadığıda oluyor :)
başka bi forumda yeni bi konu olarak açıcam yakında . kısaca bashediyim belki iszide araştırdınız :) kilo almanın tek mantığı Günlük harcadığınız kalori miktarından daha fazla kalorisi bulunan yiyecekler tüketmektir . bende kilo almaya uğraşıyorum . geçen annem ıspanak yemeği yapmış . onu yedim internetten baktım kalori değerine çok çok düşük . ve hemen başka şeylerde yedim :) kalorisi çok düşük besinlerle beslenirseniz çok yiyerekte zayıflayablirsiniz . .

Başlığa kilolular girmesin yazalım :)

hep yiyerek kilo alınmadığıda oluyor :)
başka bi forumda yeni bi konu olarak açıcam yakında . kısaca bashediyim belki iszide araştırdınız :) kilo almanın tek mantığı Günlük harcadığınız kalori miktarından daha fazla kalorisi bulunan yiyecekler tüketmektir . bende kilo almaya uğraşıyorum . geçen annem ıspanak yemeği yapmış . onu yedim internetten baktım kalori değerine çok çok düşük . ve hemen başka şeylerde yedim :) kalorisi çok düşük besinlerle beslenirseniz çok yiyerekte zayıflayablirsiniz . .

En cok kalori...
Cikolata (abur cubur) larda ve normal sismanlara yasak olan yasak 3 beyazi bol bol tuket.
Yani un ve sekerli mamulleri (tuz icin bise diyemcem)
Hersey kalorili zaten. :)

Yesillik fazla yemicen :) yagli seyler ye. Bol bil tereyag bal tuket kahvaltilarda :)

En cok kalori...
Cikolata (abur cubur) larda ve normal sismanlara yasak olan yasak 3 beyazi bol bol tuket.
Yani un ve sekerli mamulleri (tuz icin bise diyemcem)
Hersey kalorili zaten. :)

Yesillik fazla yemicen :) yagli seyler ye. Bol bil tereyag bal tuket kahvaltilarda :)

benim araştırıp hazırladığım listem şu . bunları bol bol tüketiyorum . 1 haftada 4 kilo filan aldım işte :)

100 GRAM İÇİN

PATATES CİPSİ - 568 kalori

ÇİKOLATA - 528 kalori

SUCUK - 452 kalori

SALAM - 450 kalori

BİSKÜVİ - 418 kalori

KAŞAR PEYNNİRİ - 404 kalori

KREM PEYNİR - 350 kalori

ŞEKER - 385 kalori

SOSİS -322 kalori

BAL - 315 kalori

KAKAO-SÜT-ŞEKER - 91 kalori

EN YÜKSEK KALORİLİ BESİNLER BUNLAR

Son düzenleme:

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION]
Iyi kilo almissin ozaman. Dikjat et bak sonra miden genislediginde busefer yemekten kendini alamazsin.
Dikkatli ol :)

Bende kilo vermeye calisiyorum :)

Kuruyemişlerden de

BADEM - CEVİZ - FINDIK yüksek kalorili . 100 gramda 400 - 500 kalorileri var

Bugun su boregi yada yumurta boregide diyorlar. Ondan yapicam bol yagli eminim birsuru kalori vardir :) gel sende bize bir kac kalori al :)

Bide sabah aklima geldi ve canim cekti :) annemler bakkala gidecek siparis verdim. :) sabahlaari kahvaltida cok guzel oluyor. Peynir suflesi al. Him hem lezzetli hem bol kalorili.
Kizartma filan. :)
Bende nerde kalorili var onlari sevip yiyorum galiba :)

Bugun su boregi yada yumurta boregide diyorlar. Ondan yapicam bol yagli eminim birsuru kalori vardir :) gel sende bize bir kac kalori al :)

Bide sabah aklima geldi ve canim cekti :) annemler bakkala gidecek siparis verdim. :) sabahlaari kahvaltida cok guzel oluyor. Peynir suflesi al. Him hem lezzetli hem bol kalorili.
Kizartma filan. :)
Bende nerde kalorili var onlari sevip yiyorum galiba :)

evet ağzınızın tadını biliyosunuz :))

Ben Tokat tan oraya gelene kadar ooo çoktan soğur bozulur da kalorisi kaçar bi de üstüne zehirlenirim :)

evet ağzınızın tadını biliyosunuz :))

Ben Tokat tan oraya gelene kadar ooo çoktan soğur bozulur da kalorisi kaçar bi de üstüne zehirlenirim :)
Yok beya :) derindondrucu denen birsey var :) oraya zulaladikmi hic birsey olmaz ALLAHin izniyle :)

Teklif var israr yok :)
Evet agiz tadi bile bile kilolari goturuyoz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri