sllsn
Bayan Üye
Mazemeler;
1/2 kg kuru ic bakla
3 su bardagi su
1 cay bardagi zeytinyagi
1 adet sogan
Yarim demet dereotu
Tuz
Hazirlanisi;
Ic bakyali yikayip 3 su bardagi su ile haslayin. Yumusayinca suyun suzun
Baska bir tencerede zeytinyagi ile rendelenmis sogani kavurun. Uzerine baklayi koyup bir muddet kavurun
Sekeri ve tozu ilave edip baklalari pure haline getirin
Kek kalibina dokup buzlabinda 1 saat bekletin. Favayi kalibindan ters cevirerek servis tabagina cikartin
Uzerine ince kiyilmis dereotuyla susleyin
1/2 kg kuru ic bakla
3 su bardagi su
1 cay bardagi zeytinyagi
1 adet sogan
Yarim demet dereotu
Tuz
Hazirlanisi;
Ic bakyali yikayip 3 su bardagi su ile haslayin. Yumusayinca suyun suzun
Baska bir tencerede zeytinyagi ile rendelenmis sogani kavurun. Uzerine baklayi koyup bir muddet kavurun
Sekeri ve tozu ilave edip baklalari pure haline getirin
Kek kalibina dokup buzlabinda 1 saat bekletin. Favayi kalibindan ters cevirerek servis tabagina cikartin
Uzerine ince kiyilmis dereotuyla susleyin