fatma_canım

fatma_canım

Bayan Üye
evet arkadaşlar benide tanıyın istedim.ilk önce foruma bir yıldır falan üyeyim ama fazla pcye takılmadığım için birçoğunuz beni tanımıyorsunuzhahahahahaha

adım fatma 14 yaşındayım dün karne aldık ve ben yanında takdirde aldım:36::67:artık bende liseli oldumhahahahahaha
insanları severim o yüzden herkese değer veririm asla çirkin tembel diye ayrım yapmam bu tür ayrımlara başvuran insanlardan da hoşlanmam.sonuçta her insanda beyin var ve bu yüce Allahın bize bahşettiği birşey.kitap okumayı çok severim genellikle aşk romanları ve kişisel gelişim kitapları okurum.:67:şiir okumayı ve yazmayıseverim kendime ait denemelerim mevcuttur:111:müzik dinlemeye bayılırım her türlü müziği dinlerim yeterki sözleri ve ritimleri güzel olsun dans etmekten keyif alırım bütün dertlerimden kurtulurum buradaki ablalarıma sesleniyorum bi ara toplanıp bi kurtlarımızı dökelim ne dersiniz;).Dtarihi yerleri gezmekten çok hoşlanırım fazla gezmem ama gezdiğimdede birçok yeri gezerim
sıcak kanlıyımdır herkese uyum sağlayabilirim ama kolay kolay kimseyide benimseyemem deli doluyumdur kankilerimi çok severim ve kendimi eleştirebilirim öz eleştiri yaparım ve bundan asla gocunmam aksine bunun kendimi geliştirmeme artılar katacağına inanırım
evet dediğim gibi 14 yaşındayım daha hayatım uzun birçok şey yaşayacağım ve göreceğim buna inanıyorum ama asıl önemli olan asla yılmamak pes etmemek kısaca yaşamayı seviyorum her olumsuzluğuna rağmen:50:
aileme gelince babam 6 yıldır yurtddışında:147::19:dolandırıldığı için gitti annem benim sevgilim zaten:106:kardeşlerim onlar bitanelerim gerçek abim yok ama manevi abilerimi de çokk seviyorum haa bi de kankiler var onlar eşsiz insanlar:2::2::183::14:
bunları okuyan herkese sonsuz teşekkürler biraz sıktım sizi heralde çok konuştum ve felsefe yaptım ama napim ben buyum...
SİZLERİ SEVİYORUM DÜŞLER FORUM AİLESİ:50::50::106::106::106:hahaha

Son düzenleme:
---> Fatma_canım Kim?

seni tanımak qüzeLdi adaş :)
payLaşım için tşkrLer ama biraz daha acsaydın keşke cok fazLa smiLey var keşke bir kaç tane oLsaydı :) yinede saoL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri