Fatih Yürek-Kadın olsam çok cilveli olurdum

garfield

Kayıtlı Üye
fatih-urek-3097.jpg

Kadın olsam çok cilveli olurdum

Sahnelerin iddialı ismi Fatih Ürek, kadınlık konusunda da iddialı, erkeklik konusunda da iddialı. Estetik konusunda ’kendimi tornaya soktum’ diyecek kadar da cesur!

Sahnelerin sevilen ismi Fatih Ürek, cesur açıklamalar yaptı. ’Nasıl bir kadın olurdunuz?’ sorusuna Ürek, ’- Hemen evlenir evimin kadını olurdum. Ardından çocuk yapardım. Ohhh ne rahat bu kadar stres çekmezdim. Ayrıca kadın olsaydım ben bu ülkede star olurdum. Çok cilveli ve güzel bir kadın olurdum. Bütün erkeklerin yüreğini hoplatırdım’ itirafında bulundu.

Bir baktım mı biter

Spermini saklatmaya ihtiyacı olmadığını belirten Ürek, istediğim zaman baba olabileceğini belirtti. Ürek, karşısındakini etkilemek için birşey yapmasına gerek olmadığını belirterek, ’Bir bakışım yeter. Hepsi koşa koşa kendi gelir’ iddiasında bulundu. Yaptırdığı estetikle ilgili olarak, ’Kendimi tornaya soktum. Dudaklarımda deforme vardı. göz kapaklarımda doku düşmesini toparlattım. Bunu yapmaya mecburdum’ diye konuştu.

Çıplak poz veririm

Fatih Ürek, kendisinden sonra bayrağı kimsenin devralamayacağını belirtirken, ’Belki ilerde olabilir. Şuan sahnesi ile bütünleşen eğlendiren ne yazık ki yok. Üzgünüm ama tekim’ dedi. Yıllar önce çıplak poz verdiğini hatırlatan Ürek, ’Ben kilolu biriyim. Bol bol spor yapıyorum. İyi bir proje olursa tabii ki çıplak poz veririm’ diye konuştu

ASLINDA BU KONUYU KOMİKLER BÖLÜMÜNE AÇICAKTIM AMA... :D

KAYNAK:birbak.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri