Fatih Terim: "Üzücü Bir Sonuç"

Quaresma

Kayıtlı Üye
9360_B_FatihTerim001.jpg

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Hamburg maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'ın elenmesinin üzücü olduğunu söyledi.
Karşılaşmayı izleyen Terim, sarı-kırmızılıların turu geçmesini Türk futbolu adına istediklerini kaydederek, ''Maç rahat bir şekilde gidiyordu. Yenilen ilk golden sonra panik başladı. Hamburg, golleri bulunca moral de buldu. Daha sonra Galatasaray'ın oyundan kopması doğal. Çeyrek finale çıkan takımlar da Galatasaray için güzel rakiplerdi ama olmadı. Şu ana kadarki temsilleri için teşekkür etmek lazım'' dedi.

TUNAY TORUN: ''2-0'DAN SONRA BU SONUCU BEKLEMİYORDUK''

Hamburg'un, Galatasaray maçı kadrosunda yer alan ancak karşılaşmada forma giymeyen Türk futbolcusu Tunay Torun, 2-0'dan sonra böyle bir sonucu beklemediklerini, o nedenle çok mutlu olduklarını söyledi.

Tunay, yenik duruma düştükten sonra çok iyi baskı kurduklarını ve maçı çevireceklerine inandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Galatasaray ilk yarıda çok iyi oymadı ve skoru 2-0 yaptı. Sonra biz baskımızı artırdık ve maçı kazandık.

Oyuncularımızın hepsi, maçı döndürmeyi çok istedi. Hocamız da maçtan önce 2-2'lik skorun bizim için çok iyi olacağını söylemişti. Benim için de Galatasayay gibi bir takıma karşı burada olmak çok güzel bir duygu. Oynamayı çok isterdim ama bu, hocamın kararı. Beni oyuna soksaydı çok mutlu olurdum.''

Kaynak:Sporx

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri