Fatih Terim 11'i açıkladı!

MertCanBey

Kayıtlı Üye
A Milli Futbol Takımı, yarın İsveç ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Teknik patron Fatih Terim dün akşam yaptırdığı antrenmanda millileri 2'ye bölerek yarı sahada çift kale maç yaptırdı.

Terim as takım tercihinde büyük bir sürpriz yaparak, esas mevkisi orta saha olan Fenerbahçeli Mehmet Topal'ı stoper olarak oynattı. 4-2-3-1 şeklinde sahaya dizilen as takım şu isimlerden oluştu:

Volkan Babacan - Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner - Selçuk İnan, Ozan Tufan- Arda Turan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen- Cenk Tosun.

Yedek takımda ise kalede Harun, savunmada Şener, Ahmet, Çağlar, İsmail, orta sahada Nuri, Alper, hücum bölgesinde Olcay, Yasin, Kerim ve Yunus Mallı görev yaptı.​

---> Fatih Terim 11'i açıkladı!

Güzel kadro, Hakan Şükür Nihat Kahveci ayarinda (skor açısından) bir golcumuz olsaydı haziran ayı çok umutlu olurdum. Yine de sürpriz bekliyorum millilerden.

Güzel kadro, Hakan Şükür Nihat Kahveci ayarinda (skor açısından) bir golcumuz olsaydı haziran ayı çok umutlu olurdum. Yine de sürpriz bekliyorum millilerden.

Bu konuda Fernandao'nun türkiye vatandaşı olmasına az kaldı son aşamadalar Yeni adı Ferhat Doğu olacak ayrıca Donk ve bir kac yabancı futbolcu icinde türk vatandası olması icin girisimler devam ediyor.

Bu konuda Fernandao'nun türkiye vatandaşı olmasına az kaldı son aşamadalar Yeni adı Ferhat Doğu olacak ayrıca Donk ve bir kac yabancı futbolcu icinde türk vatandası olması icin girisimler devam ediyor.

Fernandao yetisirse çok güzel olur , hadi inşallah :aa11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri