Fasulye Kavurması (Trabzon)

ashli

Bayan Üye
FASULYE KAVURMASI (TRABZON)

Malzeme
Taze fasulye
Sarımsak
Soğan
Tereyağı
Maydanoz
Tuz

Yapılışı
Fasulyenin kılçıklarını temizleyerek bol suda yıkanır. Ortadan ikiye bölerek haşlanır süzdükten sonra soğumak üzere bir kenara ayrılır ve suyu sıkılır. kuru soğanı temizleyip, ince ince kıyılır. Bir tencerede tereyağı eritilir. Soğan ve taze fasulyeyi ilave ederek kavrulur. Kavrulan fasulyenin içerisine ince kıyılmış sarımsak, maydanoz ilave edilerek tuzla birlikte 1-2 dakika daha kavrulur.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst