Fasulye Çorbası

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Malzemeler


250 gr kuru fasulye1 orta boy sogan1 dis sarmisak1 buke garni (maydanoz koku, defne yapragi, kekik sapi vb bagli olarak)4 sap kereviz


2 ince sap pirasa2 tepeleme yemek kasigi tereyag4 orta boy domatestuz2 yumurta sarisi
Hazırlanışı


1-Fasulyeleri ayiklayip 4-5 saat soguk suyla islatin


Suyunu suzup 2 ½ litre sicak suyla atese koyun


1 adet sogan, sarmisak ve buke garniyi katin


2-Kereviz ve pirasayi kucuk parcalar halinde dograyip 1 kasik yagla kisik ates uzerinde pismeye birakin


Domatesin kabuklarini ve cekirdeklerini cikartip dogradiktan sonra karisima ekleyin


3-Fasulye yumusayinca icinden sogan ve buke garniyi cikartip domatesli karisima katin


Sonra da pure makinasindan gecirin, tekrar atese koyup yeterince tuz katin


Servisten once yumurta sarisini 2-3 kasik corbayla alistirarak sulandirin ve kalan 1 kasik yagla birlikte corbaya katin


Yagda kizdirilmis ekmeklerle servis yapin
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst