FastLoading'le Knight yüklemelerini ve oyunu hızlandırma <

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Bu dosyayı ilk kez yeni moradon paketi geldiği zaman knightnin orjinal sitesinde yayımlamışlardı...Bundaki temel amaç, oyun artık daha fazla ekran kartı vb. özellikler istediğinden, tüm bilgisayarlarda knight yüklemelerinin süresini daha da kısaltmak ve hızlandırmaktı...
Yani özetle arkadaşlar, oyuna girerken daha çabuk girebileceğiz.Kapıdan geçişlerde de önemli ölçüde bir kısalma oluyor.Mesela benim Pcde el moraddan moradona geçerken genelde 10 saniye falan alırdı.Knightnin bu dosyasını yüklediğimde ise bu süre 4-5 saniyeye indi
smile.gif
.Bilgisayarı yavaş olanlara kesinlikle öneriyorum.Bilgisayarı hızlı olanlarda da çok hızlandırıyor.

Oyunu yeniden yükleyip kaybedenler olmuştur diye paylaşmak istedim

Bilmeyenler için kurulumunu da anlatayım=

+Dosyayı çıkardıktan sonra (Rar şifresi: 123) içindekileri knight klasörüne atıyorsunuz.
+Değiştirdikten sonra Launcherden oyuna giriyorsunuz.Paket yüklemesi başlayacak ve ''Mergning Files...'' yazısı beliricek orada yaklaşık 3-4 dakika bekleyin de yükleme tamamlansın.
+Orada da zaten bu uyarı yazacaktır.Olaki yükleme bitmeden clienti kapatırsanız oyunda bozukluklar meydana gelebilir.(Görüntüde vs..)
+Bittikten sonra oyuna girin tekrardan vee görüceksiniz artık oyunumuzdaki yüklemeler hızlandı
smile.gif

Ne olur ne olmaz diye virüs taraması sonuçlarını da vereyim=

Virustotal. MD5: f049cee90d9cebe2a030f29d2aa30905

Dosyayı da buradan indirebilirsiniz
Buyrun=

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Alternatif Link=

Web Hosting - Dedicated Server

RAR ŞİFRESİ: 123

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri