Farklı zamanlarda benzer bir rüya gördüm

kelebeketkisi

Kayıtlı Üye
birkaç ay önce rüyamda namaza duruyordum fakat bir türlü bacaklarım taşımıyordu beni ayakta durmakta zorluk çekiyordum. Benzer rüyayı geçen haftada gördüm. Yine namaza duruyorum fakat bacaklarım taşıyamıyor beni.Etkisinde kaldım bilen birileri yorumlayın lütfen hayırdır inşallah

---> Farklı zamanlarda benzer bir rüya gördüm

Bence en yakın acil servise gidip hemen bi novalgin bi iğne attır,yıl 2013 maneviyatta uğraşak zaman değil...

Pek rüya yorumlamayı bilmem umarım rüyan hayırlıdır kardeş.

ALLAH hayra cikarsin. Bir dileginde yada bir niyetinde bir eksiklik var gibi...
yani birsey olacak ama olamiyor gibi...
ALLAH hayra cikarsin. Bugun telefonda ablami yakalayabilirsem ona sorayim o iyi anlar ")

Aldığın bir günah bir hak yaptığın ibadetleri yarım bırakıyor.
Helallik alman lazım.

Ablama sordum. Namaz kilip kilmadigini sordu. Bende kiliyosa nedir kilmiyosa nedir ben bilmiyorum dedim.
Kiliyorsa birseyleri yanlis yapiyor. Bir hata yapmis dedi. Kilmiyorsa gec kaliyor kilmaya dedi.

Bilmiyorum artik ALLAH hayra cikarsin.

ALLAH hayra cikarsin. Bir dileginde yada bir niyetinde bir eksiklik var gibi...
yani birsey olacak ama olamiyor gibi...
ALLAH hayra cikarsin. Bugun telefonda ablami yakalayabilirsem ona sorayim o iyi anlar ")

dediğin doğru "birşey olacak ama olamıyor" işte tam yaşadığım şey bu ve bu olacak şey yüzlerce kez tekrar tekrar olacak iken olmuyor. Yorumun için teşekkürler

Ablama sordum. Namaz kilip kilmadigini sordu. Bende kiliyosa nedir kilmiyosa nedir ben bilmiyorum dedim.
Kiliyorsa birseyleri yanlis yapiyor. Bir hata yapmis dedi. Kilmiyorsa gec kaliyor kilmaya dedi.

Bilmiyorum artik ALLAH hayra cikarsin.

vakit namazlarını çok nadiren kılıyorum, cumalara giderim. Başka ne gibi bir çıkarımda bulunmalıyım sence

vakit namazlarını çok nadiren kılıyorum, cumalara giderim. Başka ne gibi bir çıkarımda bulunmalıyım sence

Belkide vakitlerini nadiren degil a duzenli kilmalisin. Bilmiyorum ki :(

Ablamdan iyi yorumlamissim desene :)

Cok fazla ruyalarada takilmamak gerek. Bazilarinin anlami vardir bazilarinin yoktur.

Belki vakitleri kacirmalalaisin. Belki o olmasini istedigin uada bekledigin sey hayirli degildir. ALLAH tan hayirlisini isteyin, hayirlisini isteyipte o is olmuyorsa israrla demekki hayirlisi olmamasi...
ALLAH hayirlisini versin. Gonlunuzdekini size hayirli kilsin.

Belkide vakitlerini nadiren degil a duzenli kilmalisin. Bilmiyorum ki :(

Ablamdan iyi yorumlamissim desene :)

Cok fazla ruyalarada takilmamak gerek. Bazilarinin anlami vardir bazilarinin yoktur.

Belki vakitleri kacirmalalaisin. Belki o olmasini istedigin uada bekledigin sey hayirli degildir. ALLAH tan hayirlisini isteyin, hayirlisini isteyipte o is olmuyorsa israrla demekki hayirlisi olmamasi...
ALLAH hayirlisini versin. Gonlunuzdekini size hayirli kilsin.

ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri