Farklı Düşüncelere sahip insanların birlikte olmaları uzun sürer mi?

---> Farklı Düşüncelere sahip insanların birlikte olmaları uzun sürer mi?

Düşünce Farklı.. Hisler Aynı Olduktan Sonra Sürer.:)

Hisler aynı olsun insanların düşünceleri yaşadıgı hayata göre şekillerinir
arada uçurum olur
aynı dili konuşsanız bile hep ayrısızdır.

Son düzenleme:

Uyum çok önemli dengesizlik olduğu an biter
zıt fikirler daima çatışmıştır

İnsanların Düşüncelerinin Yaşadığı HayatA Göre Şekillenmesine Örnek Verebilirmisin ?

İnsandan Bahsediyoruz.Karsıki İnsanın Düşüncelerini Anlamaya Çalişan,Farklı Düşüncede Olsa Bile Empati Kuran,Anlayıs Yapısı Olan,Saygı Denen Bir Kavrama Sahip Olan Bir Varlıktan.

Böylesi Bir Varlığın A Sen Benim Gibi Düşünmüyorsun Ayrılalım Demesi Ne Kadar Saçma Olur Dimi ? :)

İnsanların Düşüncelerinin Yaşadığı HayatA Göre Şekillenmesine Örnek Verebilirmisin ?

İnsandan Bahsediyoruz.Karsıki İnsanın Düşüncelerini Anlamaya Çalişan,Farklı Düşüncede Olsa Bile Empati Kuran,Anlayıs Yapısı Olan,Saygı Denen Bir Kavrama Sahip Olan Bir Varlıktan.

Böylesi Bir Varlığın A Sen Benim Gibi Düşünmüyorsun Ayrılalım Demesi Ne Kadar Saçma Olur Dimi ? :)

benim ailem hristiyan bir ailesi olsaydı benim düşüncelerim ona göre olurdu?
Neden herkesin düşünceleri aynı değil insanların yaşadıgı hayata göre şekillenmiş.
lotodan ikramiye çıkmasını beklemek gibi bişi olur, çıkması zor yani
Öyle bir insan bu zamanda bulunmaz
Bu zamanda insanlar zorlukları görünce hemen kaçıyor , çaba harcamıyor
Bu durumda demesi saçma olmaz :)

Senin Bastığın Nokta Çok Farklı.

+Senin Düşüncelerin Yaşadığın Hayata Göre Değil Dinine Göre Farklı Şekillenmiş Olurdu :)

Böylelikle Senin Verdiğin Örnekte Çürürdü :)

Bu zamanda insanlar zorlukları görünce hemen kaçıyor , çaba harcamıyor
Bu durumda demesi saçma olmaz :)

Üst Tarafta Dediğinle Bu Dediğin Birbirinden O Kadar Bağımsız Cümlelerki..Kaçmakta Kişinin Düşüncesine Değil Karakterine Bağlı Diyerek Bende Bu Saçmalığının Üstüne Tuz Biber Ekeyim :)

Senin Bastığın Nokta Çok Farklı.

+Senin Düşüncelerin Yaşadığın Hayata Göre Değil Dinine Göre Farklı Şekillenmiş Olurdu :)

Böylelikle Senin Verdiğin Örnekte Çürürdü :)

Üst Tarafta Dediğinle Bu Dediğin Birbirinden O Kadar Bağımsız Cümlelerki..Kaçmakta Kişinin Düşüncesine Değil Karakterine Bağlı Diyerek Bende Bu Saçmalığının Üstüne Tuz Biber Ekeyim :)

Ben bunu sokakta yaşayan biri olarakta örnekler verebilirdim
Hayır çürümez çünkü örnegi çok farklılandırabilirim
Karakterin temeli düşüncelerdir
düşünceler insanları egitir.
Bir insanın düşünceleri köpek gibi davranması gerektigine inanıyorsa köpek gibi davranır.
Kaçmak onun düşüncesidir. Karakter değildir :)

Ben Zaten Çürüdü Derken Sadece O Örneği Dedim.Baska Örneklerin Varsa Buyur ..

nones;2052336[B' Alıntı:
][/B]
Karakterin temeli düşüncelerdir
düşünceler insanları egitir.
Bir insanın düşünceleri köpek gibi davranması gerektigine inanıyorsa köpek gibi davranır.
Kaçmak onun düşüncesidir. Karakter değildir :)

Konudan Farklı Gitmeye Basladın :) Ne Desem Onu Tartısma Şekline Çeviriyorsun :)

Biz Burda Karakter Düşünce İlişkisini Değil Düşüncenin İlişkideki Yerini Tartısıyoruz.

Karakterİn Temeli Düşüncelerdir Cümlesinide Çürütürdümde Konu Kayar Alıntı Yaptığın Kısımda Haklısın Diyerek Farklı Yönlere Sapmanı Engelliyorum. :)

bnce sürmez düşünce çok önemli aynı düşünceye sahip olmadığın kişiyle aynı pencereden bakamazsın buda beraberinde mutsuzluğu getirir.

konu güzel nones teşekkurler

Seviyorsa insan birbirini sürer. Ancak bu süre zarfında her iki tarafta kendini değiştirmeli , yok değişmediler mi ?
Bitiş...

cok kısa bı zaman once ben ysadım bunu
cok sevmemıze ragmen kulturlerımız dusuncelerımız cok farklıydı ve sonunda koptuk bırbırımızden

Alın Size iLişki Sürdürme yOlları xD Düşünce Filan Hikaye :)
Sağlıklı bir ilişki sürdürmenin püf noktaları:

* Sadık olun Sağlıklı ve mutluluk verici bir ilişkinin temeli bağlılığa dayanır Yakınlaşmaktan korktuğunuz için sevdiğinizden uzaklaşmak isteseniz de, sadakat sayesinde ona bağlı kalırsınız Sadakat, sorumluluk almak, korkuları kontrol etmek ve duygusal olarak hazır olmak demektir Eğer iki taraf da gereken sadakati gösterirse, sağlıklı bir ilişki için ilk adım atılmış olacaktır

* Kişisel sorumluluklar alın: İnsan, olgunlaştıkça kendi sorumluluklarını öğrenir ve bu sorumluluklar çerçevesinde hareket eder Ancak bazı sorumluluklar vardır ki, bunlar başkasına karşıdır Partnerinizi olduğu gibi kabul edin Bu ilişkinin sadece sizin değil, ikinizin duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu unutmayın

* Kendinize iyi bakın Hiç kimsenin sizin mutluluğunuzu ‘sağlamasını’ beklemeyin Eğer kendinize iyi bakar, ihtiyaçlarını karşılarsanız, ilişkinizin daha dengeli olmasını sağlarsınız Partneriniz için her şeyi siz yapmayın Unutmayın ki, onun ‘kendisine’ iyi bakmayı öğrenmesi gerekiyor

* Dürüst olun Kafanızı karıştıran, sizi üzen konuları, ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi, duygularınızı ve sınırlarınızı dürüstçe ve açık olarak ifade edin Doğruları söyleyip söylememe çelişkisine düşmeyin Doğruları, ilişkinizi zedelemeyecek biçimde söylemeye dikkat ederseniz, mutlu olursunuz

* Kendinize düşen görevi yapın Sağlıklı ve mutluluk verici bir ilişki çaba gerektirir Elinizden geldiği kadar ‘canlı’ yaşamaya çalışın, duygusal sorunlarınıza çözüm arayın, herşeyi yönetmeye çalışmayın, geçmişinizdeki sorunlarla yüzleşin ve korkularınızı yenin Böylece ‘sağlıklı bir ilişki’ için kapasitenizi arttırmış olacaksınız!

Harfiyen Uygulayın. xD

Uzun ömürlü ve sağilıklı bir birliktelik olmaz bu.. Durmadan fikirler çatışır..
Sevgi ve saygı biter.. Bu genel bir yaklaşım ama.. Her zaman da böle olacak die bişi yok..
Belki bu şekilde sürdürebilen insanlar da vardır.. Ama zor bence..

Tartışmaya açık bir konu teşekkürler nones..

Akın hayat masal değilki bu kadar kolay olsun :)
rica ederim kızlar

Akın hayat masal değilki bu kadar kolay olsun :)
rica ederim kızlar

Betül;

Hayat Masal Değil Ama Bizlerde Hayvan Değiliz Değil mi ? :)

Ben Cevabımı Kısa Tutmak İçin İlk Mesajımda Açıklama Yapmadım.

Hislerimizi Öncelikli Tutmalı Düşüncelerimiz Uyuşmuyor İsede İnsani Özelliklerimizi Devreye Sokmalı Diye Düşünüyorum:)

Sevdiğim İnsan Benimle Aynı Düşünceye Sahip Olacak Diye Kaide Yok Dimi. :) Nitekim Düşüncelerimizin Farklı Olması İnsana + Kazandırır Pencereyi Geniş Tutarız ;)

Betül;

Hayat Masal Değil Ama Bizlerde Hayvan Değiliz Değil mi ? :)

Ben Cevabımı Kısa Tutmak İçin İlk Mesajımda Açıklama Yapmadım.

Hislerimizi Öncelikli Tutmalı Düşüncelerimiz Uyuşmuyor İsede İnsani Özelliklerimizi Devreye Sokmalı Diye Düşünüyorum:)

Sevdiğim İnsan Benimle Aynı Düşünceye Sahip Olacak Diye Kaide Yok Dimi. :) Nitekim Düşüncelerimizin Farklı Olması İnsana + Kazandırır Pencereyi Geniş Tutarız ;)
Bizi hayvanlardan ayıran özelligimiz aklımız zaten
Sen böyle olabilirsin ama herkes böyle değilki
sizin çaglayla düşünceleriniz faklı idi devam etti ama herkes aynı düşünmüyor
Böyle olabilmek için bazı yaşayacagın olaylara kulak kapaman gerekecek nereye kadar yaşayabilin ki :)
60 yıl ömrün var topu topu

Ha Şöyle Ya :)

Sn Kendi Düşünceni Savunursun Bu Konuda Bende Kendi Düşüncemi ..Daha Önce Yazsaydın Böyle Uzamazdı Bu Kadar Dimi :D ( Örnek Biraz Fazla Kaçtı Ama Olsun )

Ortak Noktada Anlasabildiğimize Sevindim.Ne Bu Muhalefetlik Diye Söylenip Duruyordum Kendi Kendime :)

Aklıma geldi o örnek ama çok özledim çaglamı :(

Hı Hı Oda Seni Özlemiş .

Hey Allahım ya :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri