İnsanların Düşüncelerinin Yaşadığı HayatA Göre Şekillenmesine Örnek Verebilirmisin ?
İnsandan Bahsediyoruz.Karsıki İnsanın Düşüncelerini Anlamaya Çalişan,Farklı Düşüncede Olsa Bile Empati Kuran,Anlayıs Yapısı Olan,Saygı Denen Bir Kavrama Sahip Olan Bir Varlıktan.
Böylesi Bir Varlığın A Sen Benim Gibi Düşünmüyorsun Ayrılalım Demesi Ne Kadar Saçma Olur Dimi ?
Bu zamanda insanlar zorlukları görünce hemen kaçıyor , çaba harcamıyor
Bu durumda demesi saçma olmaz
Senin Bastığın Nokta Çok Farklı.
+Senin Düşüncelerin Yaşadığın Hayata Göre Değil Dinine Göre Farklı Şekillenmiş Olurdu
Böylelikle Senin Verdiğin Örnekte Çürürdü
Üst Tarafta Dediğinle Bu Dediğin Birbirinden O Kadar Bağımsız Cümlelerki..Kaçmakta Kişinin Düşüncesine Değil Karakterine Bağlı Diyerek Bende Bu Saçmalığının Üstüne Tuz Biber Ekeyim
nones;2052336[B' Alıntı:][/B]
Karakterin temeli düşüncelerdir
düşünceler insanları egitir.
Bir insanın düşünceleri köpek gibi davranması gerektigine inanıyorsa köpek gibi davranır.
Kaçmak onun düşüncesidir. Karakter değildir
Betül;Akın hayat masal değilki bu kadar kolay olsun
rica ederim kızlar
İnsandan Bahsediyoruz.Karsıki İnsanın Düşüncelerini Anlamaya Çalişan,Farklı Düşüncede Olsa Bile Empati Kuran,Anlayıs Yapısı Olan,Saygı Denen Bir Kavrama Sahip Olan Bir Varlıktan.
Bizi hayvanlardan ayıran özelligimiz aklımız zatenBetül;
Hayat Masal Değil Ama Bizlerde Hayvan Değiliz Değil mi ?
Ben Cevabımı Kısa Tutmak İçin İlk Mesajımda Açıklama Yapmadım.
Hislerimizi Öncelikli Tutmalı Düşüncelerimiz Uyuşmuyor İsede İnsani Özelliklerimizi Devreye Sokmalı Diye Düşünüyorum
Sevdiğim İnsan Benimle Aynı Düşünceye Sahip Olacak Diye Kaide Yok Dimi. Nitekim Düşüncelerimizin Farklı Olması İnsana + Kazandırır Pencereyi Geniş Tutarız
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.