fare sever misiniz??
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 24 Tem 2007 #3 abı cok guzel duruo canım cektı sole bı fare cevırme falan yapsak
BaSKeTCi Kayıtlı Üye 16 Kas 2007 #11 hepsi bir birinden mana bişi sewerim keratalalrı geçen terlikle 3 tane öldürdüm
dr_hunter Banned 16 Kas 2007 #14 aslında ben keserken dıkkat ettım balık gıbı bı kokusu war yhanı o kadar tıksınmeyınn tadı da guzeldır
aslında ben keserken dıkkat ettım balık gıbı bı kokusu war yhanı o kadar tıksınmeyınn tadı da guzeldır
kisgunesi Bayan Üye 16 Kas 2007 #16 çöl çiçeği' Alıntı: ıyyyyyyyyyyyyyy:S:S:S içim tuhaf oldu bide bunu yiyolarmı yaa Genişletmek için tıkla ... sen et yemionki bunu yiyesi ortak normal yane tiksinmen hehe ığrenc ama bunların fındık fareleri cok şirin oluyo sefimli ama yemek olarak menüde istemem şahsen:13:
çöl çiçeği' Alıntı: ıyyyyyyyyyyyyyy:S:S:S içim tuhaf oldu bide bunu yiyolarmı yaa Genişletmek için tıkla ... sen et yemionki bunu yiyesi ortak normal yane tiksinmen hehe ığrenc ama bunların fındık fareleri cok şirin oluyo sefimli ama yemek olarak menüde istemem şahsen:13:
_TooukDoner_ Kayıtlı Üye 17 Kas 2007 #20 anynı tavuk be ne guzel cız bız ohh bizim osan dırı dırı yıyo kı