Fantastik

fory0u

Kayıtlı Üye
Taraftarın önüne çıktığı Shakhtar Donetsk maçını bu şekilde tanımlayan Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin takviyeye ihtiyacı olmadığını iddia etti.
31.07.2007

‘Beklentide haklı’
Shakhtar Donetsk maçında ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giyen Roberto Carlos, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çok fantastik bir gece yaşadığını söyledi. Kongre üyesi Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Otomotiv tarafından İstanbul’da 2 yıl boyunca kullanması için kendisine tahsis edilen 155 bin Euro’luk Audi A8 modeli arabanın teslim töreninde konuşan Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: “Taraftarlarımızın benden beklentilerini haklı buluyorum.”

‘Gençler bize yeter’
“Ayağıma top geldiği zaman, ‘vur, vur’ diye bağırıyorlardı. Bu isteklerini önümüzdeki haftalarda isabetli vuruşlarla yerine getireceğim. Bence Fenerbahçe’nin takviyeye ihtiyacı yok. Eldeki genç oyuncular bizi sonuna kadar götürür. Tabii ki, karar Zico’nundur. Galatasaray’ın Baptista ile ilgilendiğini duydum. Ancak onun bize gelmesini isterim. Böylece daha da güçleniriz. Eğer Türkiye’ye transferi söz konusuysa, Fener’e gelmesi için çalışırım.”

‘Kupayı kazanacağız’
“Genç arkadaşlarımı saha içinde uyarıyorum. Daha iyi şeyler yapması için uyarmaya devam edeceğim. Şimdi önümüzde Süper Kupa maçı var. Bu kupayı kazanacağımıza inanıyorum. Beni arayan Brezilyalı oyunculara Türkiye ve İstanbul’u anlatıyor, bu ülkenin güzelliklerinden bahsediyorum. Türk kızları çok hoş ve güzel. Ayrıca çok cana yakınlar. Hızı sevdiğim için Audi A8’i istedim. Ancak İstanbul trafiği nedeniyle fazla hız yapmam mümkün olmayacak.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri