Fakiriz
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Kas 2014 #2 ---> Fakiriz gayet güzel fakirlermis ah bende boyle fakır olsam
mortal00 Kayıtlı Üye 15 Kas 2014 #3 ---> Fakiriz sensiz olmaz' Alıntı: gayet güzel fakirlermis ah bende boyle fakır olsam Genişletmek için tıkla ... kim istemez böyle fakir olmayı
---> Fakiriz sensiz olmaz' Alıntı: gayet güzel fakirlermis ah bende boyle fakır olsam Genişletmek için tıkla ... kim istemez böyle fakir olmayı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Kas 2014 #4 ---> Fakiriz mortal00' Alıntı: kim istemez böyle fakir olmayı Genişletmek için tıkla ... bunlar fakir se ben zenginim o zaman parası olmayan ds zengin oluyor
---> Fakiriz mortal00' Alıntı: kim istemez böyle fakir olmayı Genişletmek için tıkla ... bunlar fakir se ben zenginim o zaman parası olmayan ds zengin oluyor
mortal00 Kayıtlı Üye 15 Kas 2014 #5 ---> Fakiriz sensiz olmaz' Alıntı: bunlar fakir se ben zenginim o zaman parası olmayan ds zengin oluyor Genişletmek için tıkla ...
---> Fakiriz sensiz olmaz' Alıntı: bunlar fakir se ben zenginim o zaman parası olmayan ds zengin oluyor Genişletmek için tıkla ...