Facebook'tan Komik Espriler

KoJiRo

Kayıtlı Üye
+Ben dondurmacıya gidiyom
-Ne alacaksin
+Ekmek

SINAV HAFTASI RUH HALİMİN ÖZETİ: "Dağlar denize paralel uzanırken 45°lik açıda sinüs teoremine uzanmış herkezi izliyorum" cümlesindeki herkes kelimesinin yanlış yazılmış Divan Edebiyatındaki önemli yeri.

-Aşkım yastık savaşı yapalım mı?
+Neyle?
-Ütü masasıyla.

+ ayrılalım aşkım
- tamam kanka
+ saol kardeşim
- cumayı kaçırma mübarek

+ Düştün mü ?
- Yok asfaltla bütünleşiyorum

Millet : Deniz , Kum , Güneş

Biz : Anasayfa F5

-Gözlerin ne renk?
+Ela senin?
-Zenan ama denizde Suat , güneşte Levent , hastanede gestapo.

Biz Türklerden her şey beklenir abi, çünkü biz balıkçıl bir kuş türü olan martıları simit yemeye alıştırmış bir milletiz.

-Uyudun mu?
+Hayır. Sen?

Bir turist gelse ona önce "How are you?" derim, "Fine thanks and you?" derse "Thanks sit down." derim. Biz okulda böyle öğrendik.

Küçükken öldürdüğüm serçenin yavruları olduğunu öğrendikten sonra annesiz kalmasınlar diye yavruları da öldürmüştüm. Bir insanda vicdan olacak işte bendeki gibi.

En Romantik Çıkma Teklifi:
+Sevgilin var mı ?
-Yok
+Artık var

+ Sevgilin var mı ?
- Var.
+ Artık var.
- Ne ?
+ Pardn yha krştı .s.s

+Inna evde mi?
-Aşağı india.

Benim de bir sevgilim olsun istiyorum lan , o uyurken kulağından içeri çamaşır suyu dökiyim , sabahları onu " kalk lan mal geldik " diye uyandırrım , eline çivi verip zorla prize sokturayım , şampuanın içine cif koyyım cif ile yıkasın o narin saçlarını , işte böyle masum bir aşk istiyorum lan

Eskiden kola içerken te burnumuzun içi yanardı lan. Niye olmuyor ki artık o? Faresinimi azalttılar nedir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri