Facebook'daki Fatih İkinci SaçmaLığı ..

endLesS

Webmaster
Adam Çıkmış Facebookda onun bunun babasına sovuyor dırek şahısa sövüyor .. Bizim gençLerde varoL abi heLaL Abi diyip bu hıyarı doLduruyor ..

Ne gerek var boyLe seyLere bıLmem Marifet mi yanı cam karsısına gecıp kufur edıp hele hele facebookda begen'e basın dedıklerı ıcın bu kadar seyı yapıpda en sona bu vıdeoyu begenın dıye sacma sacma konusmasını anlmıs degılım . Hele hele bunu begenenlerı hıc anlamıyorum ıcınde poLis'de var ..

Bende yazdım Fatih Abimize Bir Cevap :R bakaLım Beğenecek mi :R

31853_1308274946204_1210487916_30671997_6145712_n.jpg

dahada yakından bakaLım :M

31853_1308274106183_1210487916_30671991_5451944_n.jpg

İşte bunun gibi eLemanLar yzuunden Facebook'un Face'i gidiyor .....u bıze kaLıyor hahaha

---> Facebook'daki Fatih İkinci SaçmaLığı ..

Canım,Şimdi Sen Bu Konuyla Adamla Maytap mı Geçiyorsun,Yoksa Ciddi Bir Ayar mı Vermek İstiyorsun ?

Adama Yazdığına Bakarsak Ayarı Vermişsinde
,Konuyu Geyiğe Açıp Makaraya Sarmıssın.

Yada EN Kısasından Şöyle Sorayım
,Konunun Bokunu Mu Çıkaralım Yoksa Bu Adamın Yaptığını Sert Dille Eleştirip Bizde Facelerimize Girip Adama Uyarımı Atalım ?

---> Facebook'daki Fatih İkinci SaçmaLığı ..

uyarı atın abi .. herif gun gectıkce kufur etmeye baslıyor mıllette oooo super kapak laflar dıye buna destek cıkıyor dun 2-3 kısı ıle bu yuzden tartıstım facebookda onları ıkna etttım mantıklı aslında dedıgın dedı :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri