Facebook'da Grubu Ve Baya Bı Uye Sayısı Olan Arkadaslarım Mutlaka Okuyunuz..!

ßyAkSİyoη

Kayıtlı Üye
Merhabalar Değerli Üye Arkadaslarımız...

Ben MeLih TaNeR Çoğunuz Benı Tanıyor oLmaLı ben bu zamana kadar kımsenın haksızlıga ugramasını ıstemedım ıstememde herkesı bılınclendırmeye calıstım kımı kayle aldı bnı kımı almadı herneyse bu yazımda sızlere facebook guvenlıgını anlatacagım facebookda belkı bı kac kısıye denk gelmıstır Cogu Tük Ve Milliyetçi Siteler CMG KÜRT HACKER Grubu tarafından hacklendı dıye yazıyor bu Hack nasıl bır hack sızce? zorlu bıse mı herkes yapabılırmı yapaR ;) Nasıl Oluyor Onu Soleyım Ardından Onlemlerı Anlatacagım Bakın Sımdı Bıldıgınız Gıbı facebook arkadaslık sıtesı ve ıstedıgınız kadar uyelık acabılırsınız bu cmg grupdakı ********lerın bı suru uyelıklerı var :D kız resımı koyuyolar grup baskanı arkadaslarLa tanısmak ıcın onları eklıolar nefsıne sahıp cıkamayan arkadaslarda kabul edıo ve msn gorusmelerı baslıyor karsı taraf guvenı saglıyor ve o msnı cesıtlı yollarla hacklıyor!!! Sonra facebookda sıfremı unuttum dıyo msn adresıne yenı sıfre gelıo sonrada o gruba gırıo admın olarak sonra yetkılılerın yetkısını alıo kendı elemanlarını alıo ve guya orayı hacklemıs oluyo ornek resım mı ıstıonuz buyrun :

adszjs0.png

39337571dw5.png

Sonrada resımlerdekı gıbı bu grupları hackledık dıo bıze caktırmadan laf sokmaya calısıo xD bana bı ara bı mesaj gelmıstı bı dakıka gosterıyım :D hah ıste bu
asdlf8.png

orda ne mı yazıo :D

VE BURDAN F. TURK MAFIA DİYE GEÇİNEN ÇABULCU TÜRK HEYKIRLARINA SESLENİYORUM SİZ BİZİM KÜRTLERİN GURUPLARINI VE BİZE KARSI ACTIGINIZ KÖTÜ GURUPLARI GERİ VERENE KADAR BU TARZ ATATÜRKÜ VE TÜRK GENCİNİ YÖNELİK TEHTİK GURUPLARI ACMAYA DEVAM EDECEM EGER ATANIZA KARSI ACTIGIM BU GURUBU KAPATMAMI İSTİYORSANIZ 24 SAAT İCİNDE EL KOYDUGUNUZ GURUPLARI GERİ VERİN SİZ BİLİRSİNİZ GENEDEDE BEN SANAL ALEMDE BU ŞEKİL EYLEMLER YAPMAYA DEVAM EDİCEM 24 SAATİN DOLMASINI BEKLİYORUM BYS...

ehu ehu :D guya bıze kafa tutuolar onuda gectım yazdıklarının bır bolumude su

!!!!!!!!! EYLEMLERİMİZ !!!!!!!!!!

Lınk verılemez

Biz,
Binyillarca ezdirilmeye calisilan,
Tarihi ve kulturu yok edilmek istenen,
Yoksul ama bir o kadar da,
Asi, onurlu, ozgurlugune tutkun bir halkin
Evlatlariyiz!

Biz,
Bu halkin
Tank ve toplarin,
Asker postallarinin
Golgesinde dogmus,
Ozgurluk turkuleri ile gozumuzu acmis,
Şehitlere yakilan agitlari kendisine ninni yapmis,
Panzerlere tas atmayi,
Polise zafer isareti yapmayi,
Askere agactan silahlarla ates etmeyi
Oyun bilmis
Cocuklariyiz!

Biz,
Her seyin bizi inkar icin duzenlendigi,
Degerlerimizin,
Cocukluk hayallerimizin,
Ayaklar altina alindigi,
Anamizdan,
Anadilimizden kacmamizin istendigi
Fasist,
Egemen sisteme karsi
Yurutulen onurlu ozgurluk mucadelesine
Katki sunmak isteyen
Bir grup genciz.

Biz,
Bilimin
Mahrumu ve magduru olmus
Yoksul Kurt halkinin
Elinde mouse,
Cantasinda kitap,
Dilinde ozgurluk turkuleri,
Ruyasinda ulkemizin guzel daglari,
Aklinda kendisi icin mucadele eden gerillalari olan
Mucadele etmek icin soz vermis
Medyanin Sanal Gerillalariyiz!

arkadaslar bunu yapmak zor bıse degıl sız onlemınızı alın yeterlı ozellıklede grup sahıplerıne soyluyorum sakın baskasından dosya almayın fakemail yemeyın !!! mutlaka antıvırusten taratın yoksa bu serrefsızler susmaz konusur durur hadı ıı gunler bıse olursa yazın alta ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Facebook'da Grubu Ve Baya Bı Uye Sayısı Olan Arkadaslarım Mutlaka Okuyunuz..!

bızım arkadasta bundan kurban gıttı tesekkurler kanky ıyı oldu bunu ogrendıgımız

+rep;)

---> Facebook'da Grubu Ve Baya Bı Uye Sayısı Olan Arkadaslarım Mutlaka Okuyunuz..!

elıne saglık adas..

Rica ederim adaş maksat herkes bılsın merdıvenlerı atlayarak degılde basamak basamak ogrensın ;)

oqe diKKat eDeriz:D biLqiLenDirdiqin içiN tşkrLer :)

vay be çok enteresan,nasıl da tuzağa düşürüyorlar

+rep

kıs bana wer ona werme :D o uyelık banlandı hıhı :D bosa gıtmesın nasıl olsa bnm byaksıyon :D

biliyorum zaten banlı olduğun için veremem,replerine bak anlarsın :)

hymm tesekkurler (:)

grubu bırak hesabım bile yok heheh

Rica ederım (:)

hey Gidi gençLik hey uğraşdıklara işe baq:)

AdReNaLiNe******MaNNaQ

AkıLLı oLupda Dünya kahrını Çekecene DeLy oLcan Dünya Kahrını Çekecen...

MircTerk

Son düzenleme:

Ne güzeL ama ben şu facebookda uğraşanLara diyorum yararLı işLere uğraşacak değiLLer yha chakaLLar

Bırak ötsünler ama yanlış çöplükteler haberlerı yok ;)

By AkSİyon Senden bi şey rica etsem?

Oncelıkle Herkeze ii Aksamlar ! yha Orenmek ıstedıgım bıse war snden bna Msn Adresını Verır mısın ? ozel Bse konusucam Forumda olmaz cnku bu !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri