Facebook’tan çıkan büyük dram

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kayıp ilanın ardından bambaşka bir hikaye çıktı.

486205.jpg

Bodrum’da yaşayan 39 yaşındaki Bahtiyar Ertaş ve 29 yaşındaki Fidan Çobanoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında boşandı. Mahkeme, çiftin 11 yaşındaki kızları B.E.’nin velayetini, kahvecilik yapan baba Bahtiyar Ertaş’a verdi. Ancak Bahtiyar Ertaş, çocuğu üç yıl boyunca anneye göstermedi. Boşandıktan sonra Aydın’a yerleşen ve kararı temyize gönderen anne Fidan Çobanoğlu, mahkemeden çocuğun bir ay kendisine kalması için karar çıkarttı. Anne Fidan Çobanoğlu, mahkeme kararı ve avukatıyla kızını almak için 3 Ağustos’ta Turgutreis’e gitti. Aynı gün B.E., ortadan kayboldu.

‘Kaçtım, arkadaşımdayım’

Anne Fidan Çobanoğlu, kızının babasında olduğunu sandı. Baba Bahtiyar Ertaş ise, “Benim elimde teslim ettiğime dair belge var, annesinde sanıyordum” dedi.

Bunun üzerine jandarmaya başvuruldu, internet üzerinden sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Kayıp aranıyor-insanlık adına paylaşalım” ilanı verildi. Bu ilanı görünce babasını arayan küçük B.E., “Kaçtım, bir arkadaşımın yanına sığındım” dedi. Ertaş, kızının annesinin yanında kalmak istemediğini belirterek, “Kızım, eski eşimin yanındaki adamdan korkuyor. Annesiyle gittikten bir süre sonra kaybolmuş. Kızımın yerini ben de bilmiyorum, günlerdir uykusuz ve perişanım” dedi. (Hürriyet)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri