Bu konu olarak Benim bir araştırmma sonucu Facebookta Eklediginiz Resimler üzereine şunu gördüm
Benim Bir Arkadaşımın Kapalı Bir Resmini Bir Türk Sitesinde Arkadaşlık vede Cinsel ilişki üzerene
Sallama Bir isim vede Genel bilgilerinin yazdıgı kısmın üstüne Resmi Var Şok oldum adminiyle
görüştügümde Bu Tip resimleri biz Facebooktan almadıklarını genel bilgileri ve resimleri Facebook
Türkiye Yetkilisinin verdigini anlattı . Bu durumu duyunca şaşıp kaldım vede bir araştırma yaptım
Yeni kullanım koşulları tepki çekince, Mark Zuckerberg geri adım attı…
Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’un başı büyük dertte…
Facebook, Üyelerinin bilgilerini satarak nakite çevirmeye hazırlanıyor…
Bunların içindeki yazıları okuyunca şaştım Ben zaten facebook kullanıcısı degilim
Sadece ilk çıktıgında Facebook duslerforum grubuna katılmıştım .
Vede Tüm Mesenger V.b kişileri sizlerinde uyarmanızı Tavsiye ederim . Youtube
Türkiye Alehtarı iş yapan insanların videolarını silmedigi gibi Bu Tip Kullanıcılarında
Türkiyemizin hakkında kötü sonuç aldıgını görünce Şunu Düşündüm o kadar Çok insanın
Katılması sonucu ortaya çıkan bu puzusyonda Neden Bir Ücret alınmıyor Vede insanlar
Bilgi belgelerini Bu tür sitelere Bilgisizce paylaşıyor . Ben hayatımda hiç bir şeyi emeksiz
yemedim emeksiz olan her işte bir hayırsızlık çıktı Bu Sitede hayırlı olsaydı Ben araştırma
dan Bu Tür haberler Çıkmazdı ...
Size kalben diyorum
Benim araştırmalarımın sonucu çok yakında Tv çıkıcaktır . Bu Dünya eger adam olsaydı
Sırf kendi Halkı Güzel yaşasın diye bir başka ülkeye gidip petrollerine yatıp Sonrada
Birşey bulamayıp ülkeyi sömürmeye başladıklar Bu Ülkenin İnsanının
KURMUŞ OLDUGU SİTE SİZCE GÜVENİLİRSE DEVAM EDİN AMA BENCE GÜVENMEYİN ....
Bu Yazıyı Bır Web Guvenlık Sıtesınden Aldım Icınde Bazı Duzenlemer Yaptım Grup Ismınde vs ama bence dogru cok gorduk zamanında bu olayları dıkkat edılmesı gerekır
ßyAkSİyoη Saygılarımla ....
Benim Bir Arkadaşımın Kapalı Bir Resmini Bir Türk Sitesinde Arkadaşlık vede Cinsel ilişki üzerene
Sallama Bir isim vede Genel bilgilerinin yazdıgı kısmın üstüne Resmi Var Şok oldum adminiyle
görüştügümde Bu Tip resimleri biz Facebooktan almadıklarını genel bilgileri ve resimleri Facebook
Türkiye Yetkilisinin verdigini anlattı . Bu durumu duyunca şaşıp kaldım vede bir araştırma yaptım
Yeni kullanım koşulları tepki çekince, Mark Zuckerberg geri adım attı…
Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’un başı büyük dertte…
Facebook, Üyelerinin bilgilerini satarak nakite çevirmeye hazırlanıyor…
Bunların içindeki yazıları okuyunca şaştım Ben zaten facebook kullanıcısı degilim
Sadece ilk çıktıgında Facebook duslerforum grubuna katılmıştım .
Vede Tüm Mesenger V.b kişileri sizlerinde uyarmanızı Tavsiye ederim . Youtube
Türkiye Alehtarı iş yapan insanların videolarını silmedigi gibi Bu Tip Kullanıcılarında
Türkiyemizin hakkında kötü sonuç aldıgını görünce Şunu Düşündüm o kadar Çok insanın
Katılması sonucu ortaya çıkan bu puzusyonda Neden Bir Ücret alınmıyor Vede insanlar
Bilgi belgelerini Bu tür sitelere Bilgisizce paylaşıyor . Ben hayatımda hiç bir şeyi emeksiz
yemedim emeksiz olan her işte bir hayırsızlık çıktı Bu Sitede hayırlı olsaydı Ben araştırma
dan Bu Tür haberler Çıkmazdı ...
Size kalben diyorum
Benim araştırmalarımın sonucu çok yakında Tv çıkıcaktır . Bu Dünya eger adam olsaydı
Sırf kendi Halkı Güzel yaşasın diye bir başka ülkeye gidip petrollerine yatıp Sonrada
Birşey bulamayıp ülkeyi sömürmeye başladıklar Bu Ülkenin İnsanının
KURMUŞ OLDUGU SİTE SİZCE GÜVENİLİRSE DEVAM EDİN AMA BENCE GÜVENMEYİN ....
Bu Yazıyı Bır Web Guvenlık Sıtesınden Aldım Icınde Bazı Duzenlemer Yaptım Grup Ismınde vs ama bence dogru cok gorduk zamanında bu olayları dıkkat edılmesı gerekır
ßyAkSİyoη Saygılarımla ....