FaceBook Resimlerinizi *****grafik vede Dolandırıcılık yapan sitelere satıyor

Haklımıyız?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

ßyAkSİyoη

Kayıtlı Üye
Bu konu olarak Benim bir araştırmma sonucu Facebookta Eklediginiz Resimler üzereine şunu gördüm

Benim Bir Arkadaşımın Kapalı Bir Resmini Bir Türk Sitesinde Arkadaşlık vede Cinsel ilişki üzerene

Sallama Bir isim vede Genel bilgilerinin yazdıgı kısmın üstüne Resmi Var Şok oldum adminiyle

görüştügümde Bu Tip resimleri biz Facebooktan almadıklarını genel bilgileri ve resimleri Facebook

Türkiye Yetkilisinin verdigini anlattı . Bu durumu duyunca şaşıp kaldım vede bir araştırma yaptım

Yeni kullanım koşulları tepki çekince, Mark Zuckerberg geri adım attı…

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’un başı büyük dertte…

Facebook, Üyelerinin bilgilerini satarak nakite çevirmeye hazırlanıyor…

Bunların içindeki yazıları okuyunca şaştım Ben zaten facebook kullanıcısı degilim

Sadece ilk çıktıgında Facebook duslerforum grubuna katılmıştım .

Vede Tüm Mesenger V.b kişileri sizlerinde uyarmanızı Tavsiye ederim . Youtube

Türkiye Alehtarı iş yapan insanların videolarını silmedigi gibi Bu Tip Kullanıcılarında

Türkiyemizin hakkında kötü sonuç aldıgını görünce Şunu Düşündüm o kadar Çok insanın

Katılması sonucu ortaya çıkan bu puzusyonda Neden Bir Ücret alınmıyor Vede insanlar

Bilgi belgelerini Bu tür sitelere Bilgisizce paylaşıyor . Ben hayatımda hiç bir şeyi emeksiz

yemedim emeksiz olan her işte bir hayırsızlık çıktı Bu Sitede hayırlı olsaydı Ben araştırma

dan Bu Tür haberler Çıkmazdı ...

Size kalben diyorum

Benim araştırmalarımın sonucu çok yakında Tv çıkıcaktır . Bu Dünya eger adam olsaydı

Sırf kendi Halkı Güzel yaşasın diye bir başka ülkeye gidip petrollerine yatıp Sonrada

Birşey bulamayıp ülkeyi sömürmeye başladıklar Bu Ülkenin İnsanının

KURMUŞ OLDUGU SİTE SİZCE GÜVENİLİRSE DEVAM EDİN AMA BENCE GÜVENMEYİN ....

Bu Yazıyı Bır Web Guvenlık Sıtesınden Aldım Icınde Bazı Duzenlemer Yaptım Grup Ismınde vs ama bence dogru cok gorduk zamanında bu olayları dıkkat edılmesı gerekır :)

ßyAkSİyoη Saygılarımla ....

---> FaceBook Resimlerinizi *****grafik vede Dolandırıcılık yapan sitelere satıyor

tüh ya ne yapıcas payLasımın için saoL.(

---> FaceBook Resimlerinizi *****grafik vede Dolandırıcılık yapan sitelere satıyor

ya olayın aslını bılmıyoruz dogruda olabılır olmayada bılır bnm maksadım paylasmak facebook'akastım yok ama bnce resımlerı kopyalama engelı koymaları lasım gercı sorumlular yapıosa yapacak bıse yokda bn bunu bı kac kısıden daha duydum ondan paylastım

evet bende duydum bikaç kişiden
hakLısın herkes istediğinin fotoğrafını kopyalıyor..

engel olmalı bence herneyse :) bakalım ne yorumlar cıkacak :)

Fotografın sag alt kosesıne ortasına veya baska taraflarına saydamdan facebook yazılsa bır sorun kalmaz bence

evet haklısın netlogda oldugu gıbı :) grupmu acsak ne :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri