'Facebook' İsmi Nereden Gelmektedir ?

Buğra1

Kayıtlı Üye
Türkçe karşılığı 'kitap yüzü' olan bu kelime Mark'ın sosyal iletişim platformuna koyduğu isimdir. Sizce adı neden facebook ? Yaratıcı düşünceler bekliyoruz :)

---> 'Facebook' İsmi Nereden Gelmektedir ?

Ben sana anlattım ya nereden geldiğini daha neyin peşindesin seen ? xD

O saçma düşünceni burda da paylaşmanı bekleriz xD

Hemen paylaşıyorum sen iste (L)

Şimdik bu Mark denen arkadaşımız bir gün evinde oturmuş elinde kahvesi kitap okumaktaymış. Oturduğu yerin tam karşısında da ayna varmış. Mark kafasını kitaptan kaldırdığında bir de ne görsün aynada biri ona bakıyor. Sonra düşünmüş düşünmüş benim neden bir yüz kitabım olmasın millet neler yapıyor demiş kendi kendine. Ve sonuç olarak facebook'u kurmuş.

Parayıda kırmış sevimli çocuk xD

Aynaya bakan insan genelde kendiyle ilgili bişiler düşünür
Misal; saçım uzamış yarın berbere gideyim, sakallar da uzamış, sanırım çekirdeği azaltmalıyım vs vs. hahaha

O kendisi ile ilgili bir şey düşünmüş zaten. Bknz : ''Benim'' neden bir yüz kitabım olmasın xD

İyiki ayna da yüzüne bakmış o zaman. Başka bi yerine baksa onun kitabını çıkaracakmış demekki tövbe tövbe xD

Bu cevap anca senden gelebilirdi zaten hayatımın anlamı. Seni yorumsuz bırakıyorum. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri