Facebook daki Yabancı KızLara dikkat Edin .d Türk Erkeği Döviz Ayağına Girip Bırakma Türk KızLarını

endLesS

Webmaster
Merhaba arkadaşLar :D

Facebookda bu ara TayLandLı - Yenı ZeLandaLı - Endonezyalı hatta çinLi KızLar Arayış İçerisinde :11:

Şahsen bana 6-7 Tane Mesaj geLdi :11: aLayını siLiyorum Tekrar geLiyor :11:

işte bi Mesaj Ornegı :

490812123.jpg

hahaha

Türkçesini Yazmama Gerek yok Sanırım :11:

Buda Başka bi Gacı :11:

82121212345.jpg

:11:

Sonrasında dönüpte Sohbete kaLkmayın Siz Yanarsınız :11:

Sizi önce ekLiyor Sonrada duvarınıza yazıyorlar :11:

923566123456.jpg

hahaha

Sonrada DostLarınızLa

5861981234.jpg

bu sekıLde bı dıyaLoga gırebıLırSınız :11:

BİZDEN SÖYLEMESİ

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Facebook daki Yabancı KızLara dikkat Edin .d Türk Erkeği Döviz Ayağına Girip Bırakma Türk KızL

Ne varsa TÜRK'te var

---> Facebook daki Yabancı KızLara dikkat Edin .d Türk Erkeği Döviz Ayağına Girip Bırakma Türk KızL

Hiç durumdan şikayetçi gibi gelmedin bana Melih Emre xDxD

:)

Ne varsa TÜRK'te var

hahahaMoğolistan Türk erkeği Transfer etmeye gelmslerdı 3 kadına 1 erkek dusunuyormus :11: bızım abazalara gelmısler :11: alayı tamam dıyordu hahaha

Hiç durumdan şikayetçi gibi gelmedin bana Melih Emre xDxD

Şikayetçi DeğiLim tabi sonuçta ayak bunlar :11: ama cevapda verıyorum evet :D ama asılmak ıcın degıl :D coguna ıs adamı oldugumu şirkette yurt dısı calıstıgımı orayada ugrayacagımı telefon numarasını yazmasını ıstıyorum susuyorlar hahaha

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri