valla ben sadece spor ve oyunlar ıcın giriyorum ama bazen denk geliyorum
adam duvarına yazmıs mesela benı seviyosan beğen ee hadi beğendım ne oldu paramı gelio sana yoksa banamı para geliyo bi cıkarımızmı var beğenınce xD
he bide bişi cıkmıs buda yenı moda adam resimini paylasıyo altınada yazıyolar hemen ben bu resime for istiyorum ya Allahın suzmesı Tamam bi kişiye for yapıyosun bi resimin altına 40 kişiye for yapmıs adam 40 kişimi cekti o fotoyu xD
zaten for ne diye 10 gün düşündüm bende diyorum ne bu for for for sonra çaktım mevzuyu xD
For : senin için demiyo mu orda ztn
anıL xD
Hayır
aa bak bende sanıyodumki fotoyu cekene forluyolar demekki senın ıcın demekmiş for xD
bi resime 40 50 kişiye senın ıcın denırmı hadi bi kişi olsa nese nasıl bi mantıktır bu cözemedim xD
yalansa yalan de aga xD
hahahavalla ben sadece spor ve oyunlar ıcın giriyorum ama bazen denk geliyorum
adam duvarına yazmıs mesela benı seviyosan beğen ee hadi beğendım ne oldu paramı gelio sana yoksa banamı para geliyo bi cıkarımızmı var beğenınce xD
he bide bişi cıkmıs buda yenı moda adam resimini paylasıyo altınada yazıyolar hemen ben bu resime for istiyorum ya Allahın suzmesı Tamam bi kişiye for yapıyosun bi resimin altına 40 kişiye for yapmıs adam 40 kişimi cekti o fotoyu xD
zaten for ne diye 10 gün düşündüm bende diyorum ne bu for for for sonra çaktım mevzuyu xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.