Facebook Artık Sıkıcımı ?

Facebook Artık Sıkıcımı ?

• Kullanılan toplam oy
    11
---> Facebook Artık Sıkıcımı ?

beni sıkmadı zaten çok fazla takılmıyorum

valla ben sadece spor ve oyunlar ıcın giriyorum ama bazen denk geliyorum

adam duvarına yazmıs mesela benı seviyosan beğen ee hadi beğendım ne oldu paramı gelio sana yoksa banamı para geliyo bi cıkarımızmı var beğenınce xD

he bide bişi cıkmıs buda yenı moda adam resimini paylasıyo altınada yazıyolar hemen ben bu resime for istiyorum ya Allahın suzmesı Tamam bi kişiye for yapıyosun bi resimin altına 40 kişiye for yapmıs adam 40 kişimi cekti o fotoyu xD

zaten for ne diye 10 gün düşündüm bende diyorum ne bu for for for sonra çaktım mevzuyu xD

adam duvarına yazmıs mesela benı seviyosan beğen ee hadi beğendım ne oldu paramı gelio sana yoksa banamı para geliyo bi cıkarımızmı var beğenınce xD

he bide bişi cıkmıs buda yenı moda adam resimini paylasıyo altınada yazıyolar hemen ben bu resime for istiyorum ya Allahın suzmesı Tamam bi kişiye for yapıyosun bi resimin altına 40 kişiye for yapmıs adam 40 kişimi cekti o fotoyu xD

zaten for ne diye 10 gün düşündüm bende diyorum ne bu for for for sonra çaktım mevzuyu xD

For : senin için demiyo mu orda ztn :D

İzdivaç programına döndü duvar sırf ilişkisi var ilişkisi yok doldu :D :D

hahaha
Aynıyız Anııl xD Ben de for yazanlarla dalga geçe geçe bi hal oldum xD Ne özenti tip be bunlar xD

Ankete gelince evet fazlasıyla sıktı xD

Bu Anket Üzerinde Bir Değerlendirme Yapmam İmkansız :) Çünkü Benim Hiç Facebook Hesabım Olmadı Amca xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri