F.Bahçe 'Qardaş'a acımadı!

REiSS

Kayıtlı Üye
2012 CEV Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Rabita Bakü'yü 3-0 yenen Fenerbahçe Universal üst tura çıkma umutlarını arttırdı.

Fenerbahçe Universal, 2012 CEV Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımını 3 - 0 mağlup ederek, yarı final için büyük avantaj sağladı.

Sarhadchi Olimpic Center'de oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertliler, 13-25, 24-26 ve 19-25 setlerle rakibine üstünlük sağlayarak final için büyük avantaj yakaladı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 29 Şubat Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu'nda saat 19:30'da oynanacak. Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle büyük avantaj sağladı. İstanbul'daki karşılaşmayı da kazandıkları takdirde, ikinci kez Final Four'a kalıp Avrupa Şampiyonu olma yolunda yeniden smaç vuracak.

Bilindiği gibi Azeri rakip Rabita Bakü, geçen yıl Doha'da yapılan Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Vakıfbank'ı yenerek birincilik kürsüsüne çıkmıştı. Bu bakımdan Fenerbahçe'nin deplasmanda rakibini yenmesi ayrı bir sükse yaptı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst