F.Bahçe Futbol Okulu'na tam not

karagümrük

Kayıtlı Üye
Türkiye'deki en iyi futbol okulu olan Fenerbahçe Futbol Okulu bir kez daha tam not aldı.

Türkiye’de faaliyet gösteren 136 futbol okulu arasında birincilik unvanına sahip olan Kastamonu Fenerbahçe Futbol Okulu, kulüp yönetimi tarafından Kastamonu’ya gönderilen heyetin yapmış olduğu denetimlerden bir kez daha tam not aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Dereağzı tesislerinde antrenörlük yapan Kayhan Şen, geçtiğimiz günlerde Kastamonu’ya gelerek Kastamonu Futbol Okulu’nda incelemelerde bulundu. Futbol okulunun faaliyet gösterdiği sahaya giderek antrenmanları yakından takip eden Şen, gördüğü ilgi ve alakanın yanı sıra çalışmalardaki titizliklerinden dolayı Antrenör Ergün Baysal ve ekibine teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıl 136 futbol okulu arasında yapılan değerlendirmede en yüksek puanı alarak birincilik unvanını kazanan Kastamonu Fenerbahçe Futbol Okulu, bu yılki denetimlerden de tam not almayı başardı. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Futbol Okulu Antrenörü Ergün Baysal, kulüp yönetiminin kendilerine sunduğu imkanlar doğrultusunda çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ettiklerini ifade ederek, futbol okulunda eğitim gören bir çok sporcunun da kulüp yönetimi tarafından takibe alındığı söyledi. Kendilerini denetlemek üzere Kastamonu’ya gelen Antrenör Kayhan Şen’e de gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür eden Baysal, dört ayrı yaş grubunda 50 sporcuyla çalışmalar devam ettiklerini söyledi. Baysal, yaz sezonunda tatil nedeniyle çalışmalarda eksik sporcularla antrenman yapmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyerek, eylül ayı sonu itibariyle çalışmaların hafta sonları yapılacağını ve katılımın da üst düzeyde olacağını söyledi.

-İLKÖĞRETİM OKULLARI TARANACAK- Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte özellikle ilköğretim seviyesindeki başarılı sporcuları takibe alacaklarını ifade eden Baysal, küçük yaş grubundaki sporcuları da futbol okulu bünyesine dahil edeceklerini söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri