Ezel'in Şebnem'i Her Şeyi Unuttu

ParadokS

Kayıtlı Üye
ATV'nin fenomen dizisi 'Ezel'de 'Şebnem' karakterini canlandıran, şu sıralar yeni sezon dizisi 'Kuzey ve Güney'in heyecanını yaşayan Bade İşçil, ekranlardaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. İşçil, Cosmopolitan Summer dergisinden Türkan Doğan'a konuştu.

"Kuzey ve Güney'de nasıl bir rolde izleyeceğiz sizi? Ay Yapım'da devam edeceğim. Ama rolüm hakkında hiç bilgi veremiyorum şu an...

Peki, 'Ezel'deki Şebnem karakterinden bir adım önde misin? Yeni rolüm 'Şebnem'den daha ağırlıklı bir karakter. Bir basamak daha yukardayım galiba, oyunculuk adına. "

'EZEL'İ ÖZLÜYORUM

Beklentilerin artması sizi nasıl hissettiriyor? Yeni projelerle ilgili mutluyum ama bir yandan da mutsuzum. Çünkü 'Ezel' bitti. Keşke sonsuza dek aynı ekiple devam edebilseydim.

Yeni rolünüz için nasıl bir gözlem süreciniz olacak? Şu anda 'Kuzey ve Güney'de canlandıracağım karakterin ruhuna nasıl bürüneceğimi düşünüyorum. Temmuz böyle geçecek.

Yeni dizinin seti hemen başlayacak mı? Kıştan beri hep bir tatil yapsam diye hayal ediyordum. Ama bu yıl sezon erken açılacak gibi... Bu röportaj yayımlandığında ben sette çalışıyor olabilirim.

ENDİŞELENMEK YOK

Oyunculuk adına bir çıta yukarıda olmak, rolün hakkını vermek adına sizi endişelendiriyor mu? Endişelenmek diye bir şey yok. En iyisini yapmak zorundayım. İş ne gerektiriyorsa yapacağız. Fazlasını yapabilirsem mutlu olurum.

Oyuncu olarak kendinizi nerede görüyorsunuz? Artık oyunculuk neymiş, onu anlamaya başladım. İlk başladığımda, "Demek ki yetiyor ki, kabul ettiler, diyordum. Şimdi bakınca ise "Pes Bade diyorum. Hangi cesaretle böyle bir işin içine girebildin", diyorum. Daha öğrenmem gereken çok şey var.

AŞKI ÇOKTAN UNUTTUM

"Görücü usulü evlenmek" istiyorum tarzındaki açıklamalarınızla bazı kesimlerin tepkisini çektiniz. Görücü usulü evlilik meselesi, bir röportaj sırasında lafı cımbızlayarak kullanan muhabirin tasarrufu.

Mesela o görücü usulünün alt metni var. Spor yapıyorsun, çok yoğunsun, bu arada ilişki yaşayacak vaktin oluyor mu, diye sordular.

E yok, dedim ben de.

Nasıl evleneceksin, diye sordu. Ben de, bir arkadaş ortamında biriyle tanışıp görücü usulü gibi evlenirim herhalde dedim.

İLİŞKİ YAŞAMAK ZOR

Bir sevgiliniz olsun istemiyor musunuz? Şu an düşündüğümde, bu tempoda bir ilişkiyi, sağlıklı bir şekilde nasıl yaşarım diyorum. Ama insan aşık olunca hiçbir şey düşünmez, yoktan var eder her şeyi. Umarım başıma gelir, güzel bir duygu.

"Güçlü erkek severim" diye açıklamanız var. Ben o cümleyi söylerken maddiyatı kast etmemiştim.

Ben bir kadınım ve duygusalım. Hayatımdaki insanın da duygusal olarak benden daha güçlü biri olmasını tercih ederim.

Aşık olunca nasıl bir kadın oluyorsunuz? Bilemiyorum, aşk güzel bir şey ama ben aşkı unuttum.

En son geçen yıl sevgilim vardı. Aslında tam da olamadı.

EZEL'DE EN BÜYÜK ŞİKAYETİM ÜŞÜMEKTİ

'Ezel'den sonra hayatınızda neler değişti? Oyunculuk eskiden gönül verdiğim bir iş değildi.

Ama 'Ezel'de, profesyonel isimlerin oyunculuklarını görüp onlara hayran kaldıkça; "Onlar gibi nasıl olurum" diye başladım. Onlara sordum, ek eğitim alma ihtiyacı hissettim. Eksikliklerimi görmeye başladım.

Yoğun bir çalışma temponuz vardı. "Of yeter artık" dediğiniz oldu mu? Benim en büyük şikayetim üşümekti. Çok soğuk olduğu zamanlarda bile saatlerce incecik elbiselerle dolaşıyorduk. ve artık üşümekten kelimeleri söyleyemeyecek hale geliyordum.

Sinema teklifleri alıyor musunuz? Sinema deneyimi farklıdır diyorlar, o yüzden çok heyecanlanıyorum. Bir proje var içime çok sinen. Diğer oyuncu arkadaşlarımız kim olacak bilmiyorum. Henüz net bir şey olmadığı için fazla bir şey demeyeyim.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri