A$Koliq ^^
Bayan Üye
ATV'nin fenomen haline gelen dizisi Ezel
yeni sezonda farklı sürprizlerle geliyor.
ATV'de ekrana gelen Ezel
yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.
33. bölümüyle geçtiğimiz hafta sezon arası veren Ezel için yeni sezonda özel muzıkler hazırlanıyor.
Yönetmen Uluç Bayraktar
diziyi her bölüm bir sınema filmi gibi çekmek isteyince dizinin muzıklerini hazırlayan Toygar Işıklı da her bölüm için sınema müziğine daha yakın bir muzık üzerinde durdu.
Işıklı
"O yüzden 'Ezel'in muzıkleri biraz daha büyüktür. 'Ezel' bana yol açtı... Sayesinde birçok sınema filmi müziği için teklif aldım" diyor.
Işıklı
yeni sezon sürprizi de açıkladı:
'Ezel' için yeni muzıklere başladım. Alışılmış muzık yanında hem duygusal anlamda
hem de aksiyon tarzında gerilimli muzıklerin çalışmalarına başladım. Yine iddialı çok beğenilen muzıkler olacak."
Dizide Kenan Birkan karakterini kimin oynayacağı henüz netleşmemişken
yeni sezonda bu karakter için özel muzıkler yapılıyor.
Işıklı
"Diziye ben karakter ağırlıklı muzık yapıyorum. 'Ezel'de çalan muzıkleri duyduğunuz zaman ekrana bakmasanız bile hangi oyuncunun sahnesi olduğunu bilirsiniz. Dolayısıyla 'Kenan Birkan' için de özel muzık yapmam gerekecek. Ama onun kim olduğunu henüz bilmiyorum" dedi.
ATV'de ekrana gelen Ezel
33. bölümüyle geçtiğimiz hafta sezon arası veren Ezel için yeni sezonda özel muzıkler hazırlanıyor.
Yönetmen Uluç Bayraktar
Işıklı
Işıklı
'Ezel' için yeni muzıklere başladım. Alışılmış muzık yanında hem duygusal anlamda
Dizide Kenan Birkan karakterini kimin oynayacağı henüz netleşmemişken
Işıklı