Eyyvah Eyvah 3 (31 Ocak 2014)

Silencio

Kayıtlı Üye
1gqn.jpg

Bir HAKAN ALGÜL Filmi !

- Eyyvah Eyvah 3 (2014) -

Vizyon Tarihi: 31 Ocak 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Hakan Algül
Oyuncular : Ata Demirer , Demet Akbağ , Salih Kalyon , Özge Borak , Serra Yılmaz
Senaryo : Ata Demirer
Yapımcı : Necati Akpınar

Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Bu sırada Hüseyin'in yol arkadaşı olan Firuzan, artık ünlü bir şarkıcı olmuş, şöhret basamaklarını çıkmaya başlamıştır. Serinin önceki filmlerinden tanıdığımız renkli karakterleriyle, macera Geyikli'de yine ve yeniden devam ediyor. Filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlenirken, başrollerde yine Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ yer alıyor. Bu filmin sürpriz konu sanatçıları arasındaysa Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler var.

---> Eyyvah Eyvah 3 (31 Ocak 2014)

Güzel filmler var vizyonda komedi dalında yarışacaklar sanırım :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Sizin salon kesin küçüktür ben daralıyom öyle yerlerde :D

Normalde heryerde 12 ama bizim gene 7 milyonluk biyerimiz var :)
Sizinki daha ucuzmuş .

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Sizin salon kesin küçüktür ben daralıyom öyle yerlerde :D

Normalde heryerde 12 ama bizim gene 7 milyonluk biyerimiz var :)
Sizinki daha ucuzmuş .

Yok salon çok büyük. Ucuz olması bi festival nedeniyle. Kalitesi de iyidir yani ucuz diye yanlış algılanmasın :D Ya zaten reklam olmasında "Cinemaximum" sinemaları :) Da işte bilet bulmak sıkıntı oluyor...

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] bizde festival falan yok avm yıllardır 7 milyona sinema bileti satıyo :D
Sanki avmler bizimde yarıştırıyoruz anasını satim :D

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] İstanbulda olsaydın gel derdim valla canım :D

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Bencede dönmesin Adminden fırça yemiyelim sonra :) Teşekkür ederim :)

Vasat bir filmdi... Gidecekseniz beklentilerinizi yükseltmeyin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri