"éyvaLLah" dostLarım.. [sandıkLarım da...]

Özlediqim arkadaşlar.. Zamanımı qecirdiqim coqu dostluklar.. Hayat hikayemi bilen yaratıklar! Sevdiqim ve sevildiqimi zannettiqim dier yarım!(Dostum! Sandıqım..) Eyvallah şimdi size.. Üzüle üzüle, sıkıla sıkıla, aqlaya aqlaya! Eyvallah , yolunuz acık ola !

Ne kadar salakmışım diyor insan bir zaman sonra.. Anlıyor hatasını da iş işten cooktan qecmiş oluyor. her şeyini anlatmak, birine qüvenmek! ne kadar aptallıkmış oysa. Hepsi birqün vurur sırtından seni.. Hepsi birqün “elveda” biletini koyar cebine.. Hepsi birqün..terkedip qider işte!

ßazen..ßazen öyle zamanlarınız olur ki, bir dost eline ihtiyacınız olur.
ßazen..ßazen öyle zamanlar olur ki, dertlerinizi anlatamazsınız bile dostunuza, aman üzülmesin benim yüzümden!diye.. Ama..Nafile.. Anlamazlar bile!
ßazen..ßazen işte ! O dostu bulamazsınız ya yanınızda, sarılırsınız ayıcıqınıza..Doya doya aqlamak qelir içinizden! İçinizden baqıra baqıra küfredersiniz! Hıçkıra hıçkıra…

Sonra rahat bi uyku cekersiniz. Yorqun düşmüşsünüzdür cünkü.. Baqırmalar, hıckırıklar.. O uyku öyle tatlıdır ki… Anlatılmaz,yaşanır derler ya.Tıpkı öyle! Sabah kalktıqınızda qözleriniz şişmiş, aynaya bakmaya korkarsınız. Neden!! Neden Allah’m!! Diye haykırışlar başlar ardından.. ßir dost’m olsaydı yanımda..ßeni sarıp sarmalasaydı..ßaşımı omzuna dayasaydım..Yaşlarımı silseydi… Çok şey bekliyosunuz işte! O dost sandıklarınız bile, teker teker qidiyor mefta oluyor ahiret evinde!

ßir sonbahar qibi.. Yaprak dökümü qibi.. Dökülüyor sevqiler birer birer…

Hata yapmaya alıştım. Dostlarımı yanlış sectim belki.. Hic qitmeyecekler sandım. ßeni hic terk etmeyecekler… Her kavqada yanlarına koştum. Af diledim.. ßi sıkıntım olduqunda yanlarında bittim! Ama onların sıkıntısında kendimi onların yanında hic qöremedim. Cünkü..Cünkü bir dertlerinin olduqunu bile bilemedim!
Kendime kızmıyorum ama.. Onlar aldattı beni yalanlarıyla…!

Artık sadece “hayat ve ben” varız. ßir bütün olmaya karar verdik dün akşam. Aqlamadık.. ßeraberdik aradınızmı? Merak etmeyin sakın…

$iir defterlerim ve kalemlerim.. $ehzadeler qibi yaşıyoruz şimdi!

Aqlamamaya yemin ettim dün akşam.
Gidenin ardından neden bu qözyaşı? Hepsi ömür boyu yanımda olmiyacaklar ya.. Zararın neresinden dönülse kâr.. Hayata “merhaba” , diqerlerine rest cektim son defa!..

“Eyvallah” dostlarım.. [sandıklarım da…]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri