Ey Hayat..! Sağlam durarak alacağım intikamımı.

DiReNiS

Bayan Üye
(Bundan 6 yıl öncesinde, adı var olan, ama bu 6 yıl boyunca,adsız, hasret ve özlem dolu iletişimimiz olan, en büyük sevdama ithafen...)

2 aydır senden haber alamamamın verdiği rahatsızlık, beni birşeyler yapmaya zorladı... Elbet bir sebebi vardı, telefonlarının ve sana ulaşabilceğim her yolun kapalı olmasının...
Evime geldiğimde, soğuk rüzgar yüzüme vurduğunda, beraber geçirdiğimiz o tek kışı hatırladım.. Kalakaldım öylece.. Yumdum gözlerimi.. Yaşanmış herşeyi tekrar yaşamış gibi oldum kendimce.. Gözlerimi açtığımda, arabada buldum kendimi... Yüzüme anıları vuran soğuk rüzgar, beni sana gönderiyordu.
Ne zaman yanına gelme kararını aldığımı inan hatırlamıyorum ama gelecektim işte. Mühim olan buydu...

Gelirken sana, bilinçaltıma kilitlediğim her yaşanmışlığı çıkardım. Bir kadının sandıkta sakladığı,ilk çeyizliklerini çıkarması gibi... Çok eski... Ama hala cazibesi olan..

Sokağına girdiğimde, bir heyecan sardı beni.. Beraber yürüdüğümüz yollardı.. Yaşanmışlık olan her köşede durdum. Uzun uzun düşündüm, yad ettim.. Evinin önünde beklemeye aldım kendimi.. Uzaktan görünen her karaltıda kalbim yerinden çıkacakmışçasına heyecanlandım... Beklediiim... Beklediiim. Gelmedin..
Elbet gelecektin,orası senin evindi.. Elbet karşılaşacaktık...

İkinci gün yine kapındaydım... Aynı heyecanla saatlerce bekledim... Gelecek elbet dedim... Gelmedin....

Sonra üçüncü,dördüncü, beşinci .. Günler birbirini kovalarken,ben hep kapında seni bekledim...
Annen, her akşam yedide geliyordu eve...Sana benzediği için, hep yüzünü görmeye çabaladım...

Birgün ablan arabayla önümde durdu.. Ne yapacağımı bilemedim. İyice küçüldüm arabanın içinde... Beni farketmişti.. Ve benimle konuşmaması için dualar ettim yaradana... Ona verebileceğim hiçbir cevabım yoktu...
Ve benimle konuşmadığı için minnetkar kaldım ablana....

Böyle olmayacaktı.... Başka birşey yapmalıydım.. İşten çıkış saatini biliyordum.. Ertesi gün işyerine geldim.. Altıda çıkacağını zannediyordum.. 15 dakika daha bekledikten sonra artık dayanamadım.. İçeri girdim..
Danışmada, seninle görüşmek istediğimi söylediğimde adımı sordular...
Söyleyemedim... Yapmazdın ama, yine de iç sesim haykırıyordu : 'Ya gelmezse ? '
Adımı söylemeyin dedim... Postaneden geldiler, dedi çocuk o'na..
Stresliydim, gergindim... Aniden hayatmdan çıkışının ciddi bir sebebi olduğunu düşünüyor, ama hiçbirşeyi sana konduramıyordum. ..
Dışarı çıktım.. Arabanın yanında beklemeye başladım... Yağmur yağıyordu...Islanıyordum...Korkuyordum... Her şeyi düşünüyordum.. Ya beni görmek istemezsen ? Her kapına geldiğimde, her aradığımda, benimleydin.. Bu sefer başka bir şey vardı...

Heyecandan elimi kolumu koyacak yer bulamadım.. Bir tek sendin beni böyle yapan..

Kapı açılıpta seni gördüğümde, tüm sesler sessizdi, kalabalık sokak, kimsesizdi, zaman yoktu.. Gökyüzü bile ağlamıyordu sanki şimdi...
Gülümsedim,aptallığı üzerimden atınca...
Bu sefer sen aptal oldun, gülümsedin ama... Gelemedin yanıma.. Sağa gittin sola gittin.. İndin... Çıktın... Sol yanımda keskin bir acı hissettim.
Geldin nihayet yanıma.. Yolunda gitmeyen birşeyler vardı.. Anlıyordum..
Ağızucunla ''Nişanlım burda'' dedin...
Anlayamadım önce.. Ya da anlamak istemedim.. Nişanlım burda dedin tekrar...
Yüzüme tokat çarpılmış gibi oldum.. Midem bulanıyordu... Kusacaktım sanırım..
Bakışlarım yüzünde donakalmıştım.. Kendime gelir gelmez özür dileyip, arabaya attım kendimi...
Gidemedim... Seni izledim...
Sen de gidemedin... Sağa gittin.. Sola gittin.. Merdivenleri indin, çıktın... Sende ne yapacağını bilemedin...

Hakkım yoktu buna arabayı çalıştırdım.. Sen gittinn...

Birbirimize sık sık hatırlattığımız ''Yastayım'' şarkısı çalmaya başladı radyoda.. Gidemedim.. Gitmeliydim... Ama gidemedim...

Bekledim çıkmanı.. Belki gelecektin... Belki konuşacaktın...
Olmadı, yanında bir kızla çıktın ve servise bindin...

Konuşmalıydım seninle... Suçlamayacaktım, bağırmayacaktım.. Hakkım yoktu ki... Sadece soracaktım.. Nasıl başardığını ?

Bir hızla evine doğru yola çıktım... 3,5 saat evinin önünde bekledim.. Ne düşündüğümü, o saatlerin nasıl geçtiğini inan ki hiç hatırlamıyorum.. Yaşar'ın Beni koyup gitme şarkısıyla uykudan uyanır gibi oldum... Senden ayrıldığımda bana defalarca dinletttiğin şarkı...
Hıçkıra hıçkıra ağladım... Bağıra bağıra... Haykıra haykıra şarkıyı söyledim...

Gelmedin... Deli gibi ağlayarak evime geldim... Elimi yüzümü yıkadım.. Ve kalemime sığındım.. Bu satırları yazdım... Yazdım ama... Cevabını istediğim bir şey var...

Nasıl başardın ? Bunu nasıl yaptın ? Lütfen bana da söyle... Bana da öğret.. Lütfen... Lütfen...

---> Ey Hayat..! Sağlam durarak alacağım intikamımı.

6 Sene boyunca , her sene için ,yeni yıl, yeni umut dediydim halbuki...

Sadece yıl yeni oldu, umutlar hiç değişmedi bea :)

E tabi öyle diyelim biz yine de.... umut edelim yine de, yeni umutları :)

ne yazmalıyım buraya bilmiyorum teselli knousunda iyiyim ama hiçbir teselli cümlesi gece yattığın an yanlız hissetmeni engellemeyecektir.

6 yıl dile kolay.

yeni umutlar yeşeriyor yeşerecekte..

ve herşey hayırlısıyla oalcaktır ablacım..

Muhakkak İncicim... Ağlayıp,dövünüp kendime zindan etmiyorum hayatı.. Ara ara sol yanım acıyor sadece.. Her düşüşten sonra, daha güçlü kalkmayı çok iyi öğretti hayat bana..

Geçip gitmeyecek gibi şimdilik belki ama, hayat devam edecek en nihayetinde..
O imrenilen, en vurdumduymaz ve umursamaz hale bürünme vakti..

'' Her düşüşten sonra daha güçlü kalkmayı çok iyi öğretti hayat bana.. ''

bana ne zaman öğretecek acaba ? :)

yıl olmuş 2012 ben nie geldim die sorguluyorum hayatı..

hayat devam edecek belki ama o sol yanın hep acıyacak.. belki zamanla hafifleyecek şanslı isen gececektir. ama izi kalacak..

ne yapalım yara bere içinde yaşamayıda öğreneceğiz artık :)

hep görün ablacım seni görmek bana mutluluk veriyor.

Umarım, hayat sana gerçekleri öğretirken, en vicdanlı, en iyimser yüzünü gösterir.. Samimiyetimle söylüyorum... Karakterini güçlü tutabilmen dileğimle (;

Seni seviyorum canım :)

ben diyecek soz bulamiyorum :(
artik, gunumuzde bayanlar erkeklerden cok daha yurekli...

Ne yaşadıysan çok iyi ifade etmişsin.Devamı olsa da okusam dedim kendime.

İnşallah bundan sonra özlem duyduklarınla mutlu bir hayat geçirirsin.

Amin.. Teşekkür ederim.. Umarım öyle olur.... :)

Hayatın bu yüzünü hiç sevmiyorum ama yaşanması gerekliydiki yaşandı
Bundan sonrası için güç ve sabır diliyorum
Bunu da arkanda bırakmayı başarıcaksın nasılsa :)

Saol aslıcım...
Elbette ki bununla da yaşamayı öğreneceğim...
Bir taraftan yerden yere vuracak olan hayat, diğer taraftan önüme sunduğu iyi şeylerle okşayacak gönlümü...
Ve herkes gibi ben de bu sağı solu belli olmayan dengesiz, ruh hastası hayatı sevmeye devam edeceğim...
:)

Bir erkeğin kapısında saatlerce beklemek falan bilmiyorum hiç bana göre değil. Hiçbir erkek için bu kadar çabalamam ben ablacım belki yanlıştır ama erkekler için bu kadar çabalamak bana hep yanlış gelir. Bak mesela sana şöyle örnek vereyim. Benim bi tane tam slak bi erkek arkadaşım vardı benimle çıkarken bi yandan da kuzenimle kırıştırmış sonra benden ayrıldı gitti kuzenimle çıktı. Hem de yaklaşık 1,5 sene falan çıktılar. Sade ve sadece ilk öğrendiğim gün küfür dolu bi mesaj attım o kadar. Bir daha o slak çocuğu ne aradım ne sordum ne de gidip kapısında bekledim. Ama acımı da çektim kendi kendime. Sanırım 6 ay falan her gün ağlamıştım dualar ediyordum her gece Allahım nolur pişman olsun yalvarsn bana geri dönsün falan diye. Sonra noldu biliyomusun kuzenim bunu terk etti kuzenim başkalarıyla çıktı aynı şey kuzenimin de başına geldi kızın en sevdiği arkadaşı kuzenimin sevgilisini çaldı falan xD Çocuk da geçen ay mesaj attı faceten bulmuş ablamı, özür diledi işte yaptıklarım çocukluktu Nazlı nasıl bana hakkını helal etti mi unutalım geçmişi bundan sonra arkadaş kalalım cart curt xD Zerrre kadar umrumda olmadı unuttum gittim. Peşinden de koşmadım ya o pisliğin ohhh için rahat bi halt sanmadı kendini mutluyum yani :pp

Değmez ablacım üzme kendini hayat onlarsız çooook daha güzel. Valla senelerdir kafam rahat yıllardır tek tabanca takılıyorum, şimdi ağlayacak daha değerli şeyler buluyorum :)

Bende devamı olsa da okusam dedim resmen burada. Yaşanılan bu kötü olay anca bu kadar iyi anlatılabilirdi herhalde.
Uzaktan gördüğüm kaderiyle çok karakter sahibi birisin ablacım. Teselli cümlesi kurmakta istemiyorum sana,teselli olamayacağını biliyorum çünkü.
Allah sana her şeyin hayırlısı yaşatsın. Vardır her şey de bir hayır.

Bir erkeğin kapısında saatlerce beklemek falan bilmiyorum hiç bana göre değil. Hiçbir erkek için bu kadar çabalamam ben ablacım belki yanlıştır ama erkekler için bu kadar çabalamak bana hep yanlış gelir. Bak mesela sana şöyle örnek vereyim. Benim bi tane tam slak bi erkek arkadaşım vardı benimle çıkarken bi yandan da kuzenimle kırıştırmış sonra benden ayrıldı gitti kuzenimle çıktı. Hem de yaklaşık 1,5 sene falan çıktılar. Sade ve sadece ilk öğrendiğim gün küfür dolu bi mesaj attım o kadar. Bir daha o slak çocuğu ne aradım ne sordum ne de gidip kapısında bekledim. Ama acımı da çektim kendi kendime. Sanırım 6 ay falan her gün ağlamıştım dualar ediyordum her gece Allahım nolur pişman olsun yalvarsn bana geri dönsün falan diye. Sonra noldu biliyomusun kuzenim bunu terk etti kuzenim başkalarıyla çıktı aynı şey kuzenimin de başına geldi kızın en sevdiği arkadaşı kuzenimin sevgilisini çaldı falan xD Çocuk da geçen ay mesaj attı faceten bulmuş ablamı, özür diledi işte yaptıklarım çocukluktu Nazlı nasıl bana hakkını helal etti mi unutalım geçmişi bundan sonra arkadaş kalalım cart curt xD Zerrre kadar umrumda olmadı unuttum gittim. Peşinden de koşmadım ya o pisliğin ohhh için rahat bi halt sanmadı kendini mutluyum yani :pp

Değmez ablacım üzme kendini hayat onlarsız çooook daha güzel. Valla senelerdir kafam rahat yıllardır tek tabanca takılıyorum, şimdi ağlayacak daha değerli şeyler buluyorum :)

Nazlıcım.. En azından ondan nefret etmen için bir sebebin var.. Yüreğindeki sevdanın önüne geçebilecek haklı sebeplerin var... Benim öyle değil...
Ben ayrılmaya mecbur kalmıştım 6 sene önce... Ondan nefret etmem için hiçbir sebebim yok.. 6 sene boyunca umutla bekledi dönmemi..
Elbette ki kendine yeni bir hayat kurmaya hakkı var.. Bunu inkar edemem.
Her iki tarafında çaresizliği.... Var olan mesele bu..

Bende devamı olsa da okusam dedim resmen burada. Yaşanılan bu kötü olay anca bu kadar iyi anlatılabilirdi herhalde.
Uzaktan gördüğüm kaderiyle çok karakter sahibi birisin ablacım. Teselli cümlesi kurmakta istemiyorum sana,teselli olamayacağını biliyorum çünkü.
Allah sana her şeyin hayırlısı yaşatsın. Vardır her şey de bir hayır.

Muhakkak... Tek tesellimde zaten, Rabbin bununla da bir hayır gönderdiğidir.

Teşekkür ederim cansucum.

Nazlıcım.. En azından ondan nefret etmen için bir sebebin var.. Yüreğindeki sevdanın önüne geçebilecek haklı sebeplerin var... Benim öyle değil...
Ben ayrılmaya mecbur kalmıştım 6 sene önce... Ondan nefret etmem için hiçbir sebebim yok.. 6 sene boyunca umutla bekledi dönmemi..
Elbette ki kendine yeni bir hayat kurmaya hakkı var.. Bunu inkar edemem.
Her iki tarafında çaresizliği.... Var olan mesele bu..
Ne diyelim belki de hayırlısı budur.. İnşAllah en kısa zamanda unutursun bu acıları

inan tüglerim diken diken oldu...rabbim yardimcin olsun 6 sene dile kolay!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri