Evrim (Transcendence) 2014

parasite

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014'te vizyona gireceği açıklanan ve başrollerinde Johny Deep, Rebecca Hall ve Morgan Freeman'ın yer aldığı bilim kurgu filmi Transcendence'in tam fragmanı yayınlandı.
22/12/2013 17:00
Birbiri ardına gelecek bilimkurgu yapımları ile birlikte 2014 yılı, Hoolywood için her zamankinden daha yoğun şekilde "bilim kurgu yılı" olacağa benziyor. Yakın zaman önce Nisan 2014'te vizyona gireceği açıklanan ve en son olarak da ABD için vizyon tarihi olarak 18 Nisan'ın belirlendiği kesinleşen Transcendence adlı bilim kurgu filminin tam fragmanı yayınlandı.
Wally Pfister'in yönetmenlik koltuğunda oturacağı Transcendence'in senaryosu Jack Paglen'a, sanat yönetmenliği ise Jess Hall'a ait. 2014'te çekimleri tamamlanacak olan ve dağıtıcılığını Warner Bros'un yapacağı filmin başrollerinde ise sinema dünyasının ikonlaşmış üç ismi yer alıyor: Johnny Depp, Rebecca Hall ve Morgan Freeman.

570630.jpg

Bir WALLY PFİSTER Filmi !

- Evrim / Transcendence (2014) -

Vizyon Tarihi : 18 Nisan 2014
Yapımı : 2014 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram
Süre : 91 Dak.
Yönetmen : Wally Pfister
Oyuncular : Johnny Depp , Morgan Freeman , Paul Bettany , Kate Mara , Cillian Murphy
Senaryo : Wally Pfister , Jordan Goldberg , Jack Paglen , Alex Paraskevas
Yapımcı : Christopher Nolan , Andrew A. Kosove

transcendence-movie-johnny-depp.jpg

transcendence-movie-Logo.jpg

transcendence.jpg

Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will'in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will'in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler...

Yönetmenliğini Wally Pfister'ın üstlendiği filmin senaryosu Jack Paglen'e ait. Başrol ise bu türde görmeye alışık olmadığımız bir isim olarak Johnny Depp.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Evrim / Transcendence (30 Mayıs 2014)

Bilim-kurgu sevenler için etkileyici olabilir.Ben Son derece karmaşık buldum bu filmi.

---> Evrim / Transcendence (30 Mayıs 2014)

Bir çok arkadaşım beğenmiş bu filmi de ben bir türlü beğenemedim. Olmamış bence.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri