Evlilikte kılıbıklık işe yarar mı yaramaz mı? :)

---> Evlilikte kılıbıklık işe yarar mı yaramaz mı? :)

klibiklik demeyelimde,
karsilikli fikir alisverisi onemlidir..

Evleneceğin kişiye bağlı bu durum
Maço hastası olan bayanlarda var neticede xD

Bir Erkek Esine ev islerinde yardimci oluyorsa ayni fikirdelerse ve her kiside Calisiyorsa bu Kylibikmi demekdir ! Evet ise o zaman kilibik bir erkek le evlenmek isterim:)

.evdeki kadin tembel ise hic bir is yapmak istemiyorsa,her isine kocasi kosuyorsa adam gercekten kilibiktir,iyi bir durum degildir.
.hayat musterekdir, kadin calisir koca calisir,is saatinden sonra kocanin evde esine yardim edip is paylasmasi kilibiklik sayilmaz bu durum ise yarar.

.evdeki kadin tembel ise hic bir is yapmak istemiyorsa,her isine kocasi kosuyorsa adam gercekten kilibiktir,iyi bir durum degildir.
.hayat musterekdir, kadin calisir koca calisir,is saatinden sonra kocanin evde esine yardim edip is paylasmasi kilibiklik sayilmaz bu durum ise yarar.

sağoLasın Abi İşte Yorum Bu :)

kilibik degil ilimli...

iki adam bir yerde oturuyormus birisi hanim bekler ben artik gideyim diyince digeride kilibikmisin sen demis, oda kilibik degil ilimli... huzur boyle saglanir. neden uzulsunki esim demis...

iyi demis..
kilibik olarak degil ilimlilik olarak bakarlarsa iyi olur.

keske erkekler bunu anlasa abi ya... erkekler bunu bile kabul etmiyor. keske bunu idrak edebilseler.

Kılıbıklığın bilinen tam anlamını göz önünde bulundurursak yok istemem .
Evde yeri gelir hastalık olur ya da başka şeyler yardımcı olabilir .
Yıllardır evimde staj görüyorum zaten bu konularda o_O
Evlendiğimde bir zorluk çekmeyeceğimden dolayı gerekte yok .

Kılıbıklık çok göreceli bir kavram. İnsanlar yetiştikleri kültürlere göre çok değişiyor bu. Kimileri için bir çiçek bile almak kılıbıklık sayılıyor, tam bir tanımı yok yani bunun. Bu yüzden benzer kültüre sahip insanların evlenmesi önemli bu konuda.

kıLıbık erkekleri sevmem erkek dedğin maço olacak kılıbıklık değil yardmlaşma iyidir :D

Kılıbık Olursanız Karınız Üstünüze Üstünüze Gelir. :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri