EvLiLik HazırLıqı Yapıyorusunuz? Şimdiden Para topluyormusunuz veya Eşyaları almaya başladınız vs
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #1 EvLiLik HazırLıqı Yapıyorusunuz?Şimdiden Para topluyormusunuz veya Eşyaları almaya başladınız vs
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #2 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Yapmıyorum yapacagımıda sanmıyorum xD
ashli Bayan Üye 16 Ocak 2011 #3 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Kızların ister istemez küçük yaşlardan başlar anneler başlatır xD
---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Kızların ister istemez küçük yaşlardan başlar anneler başlatır xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Ocak 2011 #4 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Yapmıyorum ya banane evlenmicem ben xD Bizi bırak da Sercan senin ufaktan böyle düşüncelerin var herhalde xD
---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Yapmıyorum ya banane evlenmicem ben xD Bizi bırak da Sercan senin ufaktan böyle düşüncelerin var herhalde xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 18 Şub 2011 #7 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? ewlilk deince insan bi üşüo be
D devlerinaski Kayıtlı Üye 23 Şub 2011 #9 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? 18 sene once yaptım
G Gülümse. Bayan Üye 25 Şub 2011 #10 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? 18'ime basayım uygun birine kaçıcam.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 Şub 2011 #13 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Annem sandığı doldurmuş görende yarın gidiyorum sanır xD
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #17 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Birtek Mobılyalar kaldı
SinekValesi Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #19 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Ne evliliği ya korkutmayın insanı :Ç
ELaSu Bayan Üye 28 Şub 2011 #20 ---> EvLiLik HazırLığı Yapıyor musunuz? Aklimin ucundan bile gecmisyor simdilik....