Evli Olan Erkekler Daha Nazik

Sibel1

Bayan Üye
Evli Olan Erkekler Daha Nazik

Michigan State Üniversitesi’nden S. Alexandra Burt ve işarkadaşlarının yaptığı araştırma çerçevesinde, 289 ikiz erkeğin 17 yaşından 29 yaşına kadar takip edildiği, bunlarınyarısından çoğunun tek yumurta ikizleri olduğu bildirildi.

Araştırmada, evlenenlerin daha çok kibar erkekler olduğu ve evlendiklerinde erkeklerin daha nazik olma eğilimi gösterdikleri gözlendi.

Hoşa gitmeyen özellikleri daha az olan erkeklerin, eninde sonunda evlenme olasılıklarının daha yüksek olduğu görülenaraştırmada, evli erkekler arasında, suç işleme, yalan söyleme, saldırganlık gibi antisosyal kişilik bozukluklarıyla özleştirilen kötü davranışlar gösterenlerde, başlarıbağlandıktan sonra bu davranışlarının azaldığı ortaya çıktı.

Burt, erkeklerin, evlendiklerinde daha az antisosyal olduklarına dikkati çekti. Evlenen erkeklerin yaklaşık yüzde60’ının 17 ila 20 yaşlarında daha az antisosyal davranışlar gösterdikleri, 29 yaşına kadar evlenmeyenlerde bu tür davranışların görülme oranının ortalama olarak yüzde 1.3, bu yaşa kadar evlenenlerde ise bu oranın yüzde 0.8 olduğu belirtildi.

Sonuçları "Archives of General Psychiatry" dergisinde yayımlanan araştırmada ayrıca, tek yumurta ikizlerinden evli olanların olmayanlara göre daha az antisosyal davranışlara sahip oldukları görüldü.

---> Evli Olan Erkekler Daha Nazik

benim sahsi kanaatim..nezaket kurallarini cok daha iyi bilmeye imkan veriyor ,evlilik diyelim ozaman :D

:D bi altyapi hazirlayin simdiden,yok sa ileri de sorunlari cozmekle cok fazla zaman harcamaniz gerekebilir.:D

bence doğru değil birinin evlendikten sonra huyunun değişmesi bence çok saçma değilmi.

Paylasim Icin Tesekkürler

Türk Erkekleri Icin Gecerli Degil Heralde :)

ben şimdi nazik biri değilmiyim, evli değilim ama burda herkese karşı çok nazikce davranıyorum :)

:D yorumlarınız harika :pp kopardınız beni..

rica ederim bu arada xD

asLında oLabiLir sorumLuLuk aLdıkLarı için yada evLiLiğin getirdiği yükten doLayı biLemiyorum :)
ama herkes de oLmaz bu değişim sanmammm

Bu Konudaki Düşüncem Erkekler Evlendiğinde Bir Sorun Yaşamamak(Tartışma,kavga)yaşanmasını engellemek ve herhalde çocuk için hazırlıklara başladığı için daha nazik olabilirler ;)

Aslında iyi düşünebilen erkekler her zaman naziktir.İç güdüleri onları daha nazik olma konusunda uyarıcı tepkiler gönderebilir beyine :)
Özellikle Yaşadıkları Çevre'de ve Arkadaş Ortamları İnsanın Konuşmasını Büyük Ölçüde Etkiler, İnsanlar Hedeflerine Ulaşmak İçinde Kibar Erkek Rolüne bürünebilirler. Örneğin Kız Arkadaşı Edinme Modu Gibi :)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri