Evli İken Baska Birine asık Olursanız Ne Yaparsınız?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Aşık olup evlenmesine rağmen soğuyan var, ilgisi, saygısı, aşkı biten çok insan var.

Yılların ne getireceği belli olmaz. aşk bitmeyecek diye bir şey yok.

Karşınızda ki insanın tutumuna da bağlı. mesela evlendikten sonra değişebiliyor insanlar.

Kimse kalbimde 2 kısıye yer yok ole bısı olmaz deyıp buyuk konusmasın :D

Cevaplar da bunuda göz önunde bulundurursanız guzel olur :p

Evli İken Baska Birine asık Olursanız Ne Yaparsınız?

---> Evli İken Baska Birine asık Olursanız Ne Yaparsınız?

haytımız boyunca böyle aşık olalaım elele gezelim kaçamak yapalım cafelerde barlarda gezelim mevzusuyla süreceğini zannetmiyorum şu an sevdiğim insandan başkasını seveceğimi de zannetmiyorum haaa tabii ki görürsün birini dersin ne güzel kız belkide sadece bakarsın hiç bi şey demezsin ama ne eşimden ayrılırım ne de evliliğimi riske atarım böyle bi şey için , bu insan benim ''son'' um demeden evlenmemek gerekiyor evlenmeden önce kişi kendini bekarlığa doyurmalı ve bekarlaığın bütün nimetlerinden yararlanmalı ve evlenince eski hayatına bi özlem duymasın..

---> Evli İken Baska Birine asık Olursanız Ne Yaparsınız?

aslında evlendikten sonra ask bitmiyo ama cok yıprnıyo gündeliklerin içinde kendinle beraber kaybediyosun esinle paylastıgın tek duygu aşk degl bi zaman sonra hayatın asktan ibaret olmadıgını anlıyosun ve ben demeye baslıyo her iki traf ve birini ölümüne sevsende evlenmeden tanımak imkansız.evliyken baska biri demek zaten serefszlik insan nefsini dizginlemek zorunda cünkü boyle durumda hevesler biter geriye pismanlıklar kalır belkide hc bi zaman düzeltemicegn pismanlıklar..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri