Evlenmek İsteyenlere

nones

Bayan Üye
2 yarım lt şişe alıp bir caminin 7 çeşmesinden dolduruosun.üzerine 49 ayetel kürsü okuyorsun.birinci şişeyi 7 gün şekerle karıştırıp içiyosun...(ama suyu yedi güne böl yetsin)2.şişeyle sıcak suyla karıştırıp yıkanıyosun.abdest almadan çıkıosun. bu işlem bittikten sonra ; 1 tane yeni kilit alıyorsun.yarım metrede kırmızı kurdele. kilidi açıosun ters yöne çeviriosun.kilidin kapalı olan tarafının başlangıç yernden bağlıyosun.kurdelayıda tam ortasından bağlıorsun.bi ucu açık tarafına bi bi ucuda dışarıya yani kilidin baktığı yöne doğru uzatıyosun.bağlıosun.bunu cuma selası verilmeden önce üstüne 7 ayetel kürsü okuosun.41 kere evlilik nasibim açılsın deyip anahtarı kafanda açıp kapatısoun.her açıp kapattığında söylüosun. sonra kilidi açık bırakıp hiç kullanmadığınız çeyizliğinin içine koyuyosun...(bu anahtar işlemini 3 gün yapıyorsun)kesinliği kanıtlıymış arkadaşalar ben denemedim ...ayrıca sevgilisiyle evlenmek isteyenlerde onun niyetine yapsın bunu....bilgili bi yaşlı kadın söledi bunu ve kesin sonuç dedi...isteyen yapsın ve yorumlarını sonuçlarını yazsın....biraz ayrıntılı yazdım iice anlaşılsın die....umarım hayırlara vesile olur....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri