Evlenme Teklif Eticem Bi Yardımcı Olursanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mazoşist.

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Uzun Zamandır Düşünüyorum Ve Tüm Alt Yapıyı Hazırladım. 5 Yıldır Çıktığım Kız Arkadaşıma Evlenme Teklif Etmeyi Düşünüyorum. Ve Farklı Bişey Olmasını İstiyorum. Şimdi Bu Kadar Hassas Bi Konuyu Bir Forumdan Fikir Alarak Gerçekleştirmen Çok Saçma Diyebilirsiniz Ama Her Fikir Benim İçin Çok Önemli.

Çok Özel Bi Teklif Olmasını İstiyorum Sade Bişey Olsun Diye Düşünüyorum Ama Çok Farklı Ve Değişik Bişey Bulursam Eğer Fikrimi Değiştirebilirim.

Kız Arkadaşım Şu An Antalyada 1 Hafta Sonra Dönecek Ve Döndüğünde Ona Bi Sürpriz Yapmayı Planlıyorum. Evdeki Eşyalara Kadar Ayarladım Ve Siparişlerini Verdim. Hastalığım Büyük Bi Hızla İyileşiyormuş Doktorum Öyle Dedi. Yani Ölümcül Kısmı :)

Evet Görüşlerinizi Alıyım. Bide Rica Etsem Daha Çok Gençsiniz Okulunuz Bitsin Gibi Yorumlar Yapmayın Çünkü Uzun Zamandır Düşünüyorum Ve Her Şeyin Farkındayım.

---> Evlenme Teklif Eticem Bi Yardımcı Olursanız.

Aklima birsey gelirse paylasirim. Sevindim senin adina.
Hayirlisi olsun.

öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah tamamına erdirsin.

fikir olarak tiyatro ya da olabilir

ya da arkadaşları varsa burda sakla onları teknenin altına teklif ettikten sonra gelip alkıslasınlar falan güzel olabilir ben olsam bogazdan pankart bile sarkıtırım sonucta 1 kere olcak bu iş :D

öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah tamamına erdirsin.

fikir olarak tiyatro ya da olabilir

ya da arkadaşları varsa burda sakla onları teknenin altına teklif ettikten sonra gelip alkıslasınlar falan güzel olabilir ben olsam bogazdan pankart bile sarkıtırım sonucta 1 kere olcak bu iş :D

Eyvallah Kardeşim Tekne Değilde Boğaz Köprüsünden Pankart Olayı İyimiş Nerden İzin Almam Gerek Acaba. :)

Kalbinden geçeni yapman senin için daha iyi olur.

Hayirli olsun adiniza..Aşkinizi ebediyetlestirmen cok guzel buna yalnizca sen karar verebilirsin elbette ne yapabilirime gelince himm bence bir tane gemi tut yada sandal sadece ikinizin oldugu boyle dalgalar boğuşurken birde aksam ikindi vakti olmali cok romantik olir gunes batisinda evlilik teklifi edebilirsin :)

Son düzenleme:

Hayirli olsun adiniza..Aşkinizi ebediyetlestirmen cok guzel buna yalnizca sen karar verebilirsin elbette ne yapabilirime gelince himm bence bir tane gemi tut yada sandal sadece ikinizin oldugu boyle dalgalar boğuşurken birde aksam ikindi vakti olmali cok romantik olir gunes batisinda evlilik teklifi edebilirsin :)

Çok Teşekkürler Ya Tam Karar Verdim Derken Bu Fikir Yine İkilemde Bıraktı Beni :)

öncelikle evlilik teklifi işin en basit tarafı..her nerede her nasıl edilirse edilsin daima özeldir..ancak aslolan bu teklifin şekli değil,içerdiği anlam..
bir insanı hayatının geri kalanını paylaşmaya davet ediyorsun..
bir kadını tanıdığın ve tanıyacağın tüm kadınlardan daha çok seveceğine inandırıyorsun..
birine hep yanında olacağına,her ne olursa olsun bırakmayacağına ve daima bu sorumluluğu taşıyacağına dair söz veriyorsun..
gerekirse pek çok sevdiğin şeyden vazgeçeceğini,sevmediğin bazı şeylere ise sevdiğin kadın için katlanacağına,onu mutlu etmek için elinden geleni yapacağına,yetmediğinde ise daha fazlasını yapmak için çaba sarfedeceğine,mutluluğu da mutsuzluğu da onunla yaşamak istediğine inandırmak istiyorsun..

eğer bunları göze alıyorsan nasıl teklif ettiğinin önemi yok..eğer gözün kesmiyorsa boşuna kendini de karşındakini de bir anlık mutluluk için kötü bir maceraya sürükleme..

öncelikle evlilik teklifi işin en basit tarafı..her nerede her nasıl edilirse edilsin daima özeldir..ancak aslolan bu teklifin şekli değil,içerdiği anlam..
bir kadını tanıdığın ve tanıyacağın tüm kadınlardan daha çok seveceğine inandırıyorsun..
birine hep yanında olacağına,her ne olursa olsun bırakmayacağına ve daima bu sorumluluğu taşıyacağına dair söz veriyorsun..
gerekirse pek çok sevdiğin şeyden vazgeçeceğini,sevmediğin bazı şeylere ise sevdiğin kadın için katlanacağına,onu mutlu etmek için elinden geleni yapacağına,yetmediğinde ise daha fazlasını yapmak için çaba sarfedeceğine,mutluluğu da mutsuzluğu da onunla yaşamak istediğine inandırmak istiyorsun..

eğer bunları göze alıyorsan nasıl teklif ettiğinin önemi yok..eğer gözün kesmiyorsa boşuna kendini de karşındakini de bir anlık mutluluk için kötü bir maceraya sürükleme..

Hocam Bunların Hepsinin Farkındayım Ben Öyle Heves Uğruna Birinin Eşim Olması Gibi Bi Düşüncem Yok. Sadece Ona Çok Değer Veriyorum Ve Hayatı Boyunca Unutamayacağı Ve Her Anlattığında Gözlerinin İçinin Güleceği Bi An Yaşatmak İstiyorum Hepsi Bu.

Hayırlısı olsun. Maşallah. :R :) Bence; sade şeyler düşünüyorum dedin ve evden bahsetmişsin. Mesela bi duvara fotoğraflarınızı yapıştırabilirsin. Aralarına küçük küçük notlar yazarsın. İçinden geçenleri tüm samimiyetinle. En sevdiğiniz yani ikinizin olan bir şarkı çalarken de içinden geçenleri söyleyip evlen benimle diyebilirsin. Zaten sen sadece sözle desen bile kabul eder bence. Koskoca 5 yıl sonuçta ve yine koca bir maşallah size :R

Hayırlısı olsun. Maşallah. :R :) Bence; sade şeyler düşünüyorum dedin ve evden bahsetmişsin. Mesela bi duvara fotoğraflarınızı yapıştırabilirsin. Aralarına küçük küçük notlar yazarsın. İçinden geçenleri tüm samimiyetinle. En sevdiğiniz yani ikinizin olan bir şarkı çalarken de içinden geçenleri söyleyip evlen benimle diyebilirsin. Zaten sen sadece sözle desen bile kabul eder bence. Koskoca 5 yıl sonuçta ve yine koca bir maşallah size :R

Çok Teşekkürler :) Darısı Sizin Başınıza :) Evet Öyle Bişey De Olabilir Çok Kararsız Kaldım Ya :(

:39:
Konuyu okuyunca ekrana ağzım bir karış açık baktım yemin ederim :3dthl:

Cidden çok şaşırdım ya bi o kadar da sevindim ama :)

Fikir sunmak isterdim ama benim yaşım küçük aklım ermez bunlara :3dth8: Yinede fikrim olursa yazarım :)

Umarım her şey yolunda gider. Hatta sonucu bizimle fotoğraflı falan paylaşırsan çok sevinirim :)

Hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin :R

:39:
Konuyu okuyunca ekrana ağzım bir karış açık baktım yemin ederim :3dthl:

Cidden çok şaşırdım ya bi o kadar da sevindim ama :)

Fikir sunmak isterdim ama benim yaşım küçük aklım ermez bunlara :3dth8: Yinede fikrim olursa yazarım :)

Umarım her şey yolunda gider. Hatta sonucu bizimle fotoğraflı falan paylaşırsan çok sevinirim :)

Hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin :R

Neden Şaşırdın Ki ? :) Bu Arada Yaşın Kaçtı Senin ? Fotoğrafları Tabi Paylaşıcam :) Ve Teşekkürler :)

Ufukcum sen misin yoksa once taniyamadim kbkma:) [MENTION=160456]carryon[/MENTION] yasin kucuk aklinmi almaz sen 25 yasindakine bin basarsin sen yuregin buyuk masallahin var kiz ne diyorsun bence sen cok iyi yerlere gelirsin :) Ufuk evlenme teklifin gece isiklar altindada olabilir daha romantik olur [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] bence sana yardimci olacaktir :)

Ufukcum sen misin yoksa once taniyamadim kbkma:) [MENTION=160456]carryon[/MENTION] yasin kucuk aklinmi almaz sen 25 yasindakine bin basarsin sen yuregin buyuk masallahin var kiz ne diyorsun bence sen cok iyi yerlere gelirsin :) Ufuk evlenme teklifin gece isiklar altindada olabilir daha romantik olur [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] bence sana yardimci olacaktir :)

Evet Benim :) Aklımda Yavaş Yavaş Netleşiyor Fikir Dur Bakalım :)

Çok Teşekkürler :) Darısı Sizin Başınıza :) Evet Öyle Bişey De Olabilir Çok Kararsız Kaldım Ya :(

Amin inşallah bakalım :D
Olmadı Behzat Ç yi izledin mi bilmiyorum gecenin bir yarısı sevdiği kadına evlensen ya benle diyordu. :) Kadın ne diyordu evlencen mi diyordu o hesap oluversin :3dth8: Şaka bir yana Allah yardımcın olsun :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri