Evleninceye kadar anne babayla mi yaşanmali?

GülCe1

Bayan Üye
arkadaslar sizce erkeklerde olsun ama özelikle kizlar evelenene kadar ailesi ile mi birlikte yasamali yoksa bu zamanda 18 yasina geldikten sonra artik kendi hayatini kurup yalniz bir eve mi tasinmali???

aslinda ikisininde hem iyi yanlari var hemde kötü ama genede en dogrusu özelikle bayanlarda ayri yasamak pek tavsiye edilmeyecek birsey

bu arada TSunami alperin düsüncesi belli kesinlikle hayir:D

---> evelnilene kadar anne babayla mi yasanmali???

şart değil

mesela biz izmirdeyiz ben annem yada babamla yaşıcam diye izmir çapında düşünmem okulumu

üniversitee tabi ayrılmak zorundayız

amaa bence 18 yaşından sonra ayrılabilirsin

tabi eğer 40 yaşındaysan ve evlenmemişsen gitmen gerek yanii oda ayrı konu;)

bu kişiden kişiye göre deişen bişey bence mesela ben üni. yi bitirip işe başlayınca başka bi şehre gitmek zorunda kalabilirim ve orda yaşarım yok üni. olmassada ailemle yaşamaya devam ederim:)

Yuk valla ben ailemle yaşarım :D Bide kendı kendıme yaşıcam bütün yük senı omuzlarında fln hiç uğraşamam :D

kominizm olsaydı

kira yok fatura yok bişi yok ne qüsel:p

ben erkeğin askerden sonra bi duzen kurması taraftarıyım.

bayana gelince. kendi mesleği varsa onunda ayrı bi evde kalmasında bi sorun yok.

Şahsen ailemden ayrı yaşayamam ayrı eve falan çıkmam benim için ölüm gibi bişey olur. Kızın da erkeğin de evlenene kadar ailesinden ayrı yaşamasına karşıyım.

aile ile kalmak tabiki en iyisi zaten ayrılıcan evlenince:) o vakte kadar aile anne baba ortamı iydir diye düşünmekteyim:)

erkek askerden gelince,mutlaka ayrılmalı....
kız üniversiteden sonra,iş bulabilirse ayrılmalı....
eeee zaten...üni.liler hepsi aileden ayrı başka şehirlerde yaşıyor.yalnız yaşama alışanlar,ana baba evine gelmiyor tekrar.
tanıdıklar var,evlerini ayırdı kızlar......

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri