Evlenelim itin olıyim bana kuçu de.

endLesS

Webmaster
Adını vermeyeceğim ama adının Buket olduğunu öğrendiğim ateş gibi bir hatun gördüm bugün. Dolmuşta bindim ( En ucuzu o napıyım :H ) baktım bı tek onun yanı boş oturdum kışkırtıcı bir parfüm kokusu vardı telefonla konusuyordu cokta guzel bır sesi vardı telefonda manitasının bunu aldattığını başkasına anlatıyordu içimden o armut'a küfürler edip durdum dedim bu kıza yapılır mı diye :H O biçim bişey yani neyse telefonunu kapattı ve bana gülümsedi sanki evine gelmişimde o bana hoşgeldin dermiş gibi neyse önüme döndüm ilerlemeye devam eden dolmuştan sağa sola bakıyordum...

Bu arada Sağ ;

313372_2047333822214_1210487916_31695909_111847926_n.jpg

Bu da sol ;

299890_2058050530125_1210487916_31705972_1811494843_a.jpg

bu durumlar umrumda bile değilken devam ediyoruz yolculuğa bana dönüp ;

" Ssk'ya nasıl gidebilirim biliyormusunuz " dedi. Şeytan dedi ver ev adresini ama diğer ses yok diyordu. La havle çektim bi kakın gidin dedim içimdeki seslerin kaynaklarına sonra kıza tarif ettim.. Hayırdır dedim babamdan düşmüşümde onu yapmam gerek dedi yaş olayı ama anlatım tarzına bittim hatunun neyse bende gıdecem bıgun sıra ıns yoktur dedım bana gel beraber gidelim dedi tam kalkıp gidecektim ki ;

Sevgilim aklıma geldi ama sadece geldi yani fiziki bi müdahale yoktu neticede xD

Şaka bi yana ...

Kız dolmuştan indi ama ardından bakıp kaldım.. Çok güzeldi be..

Sonuç olarak;

Ankara'nın kızları izmirin kızlarından güzeldir...

Ve ;

İzzmirin dağlarında çiçekler açar.

---> Evlenelim itin olıyim bana kuçu de.

hahaha İzmirin kızları değil Karşıyakanın kızları güzeldir :D :D

Ankara'nın kızlarının da güzel olduğunu sölüyorlar eed xD

Gönderseydin olum buraya

Ben Onu Kuş Sütüyle Beslerdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri