?????
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #5 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? Evladım olmadığı için bilemiycem ama olsaydı izin vermezdim die düşünüyorum.
---> Evladınızın sevgilisi olursa? Evladım olmadığı için bilemiycem ama olsaydı izin vermezdim die düşünüyorum.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 8 Ara 2012 #7 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? Erkek olana ; yapıstır kocum. Kız olana ; getır tanısalım.
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 18 Ocak 2013 #10 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? Erkekse; yakışır aslanıma babasının oğlu xD Kız ise; erkekler iyi insanlar değil kızım sakın haa güvenme uzak dur dünyada bir tane akıllı erkek vardı onuda anan kaptı :vala_02: İllaki olacaktır yahu, olmazsa telaşlanmak lazım
---> Evladınızın sevgilisi olursa? Erkekse; yakışır aslanıma babasının oğlu xD Kız ise; erkekler iyi insanlar değil kızım sakın haa güvenme uzak dur dünyada bir tane akıllı erkek vardı onuda anan kaptı :vala_02: İllaki olacaktır yahu, olmazsa telaşlanmak lazım
SaMuRai Kayıtlı Üye 18 Ocak 2013 #11 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? Evlat sahibi olmayı düşünmüyorum
Director23 Banned 18 Ocak 2013 #12 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? İlerde çocuğum olursa izin vermem .İkisinin de olamaz Erkeği çocuğu veririm sanayiye . :Ç Kız çocuğuna ise ev hapsi .
---> Evladınızın sevgilisi olursa? İlerde çocuğum olursa izin vermem .İkisinin de olamaz Erkeği çocuğu veririm sanayiye . :Ç Kız çocuğuna ise ev hapsi .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Ocak 2013 #13 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? cocuk taraftarı degılım ama olursa sanrım olacak İkisinin de olabilir.
---> Evladınızın sevgilisi olursa? cocuk taraftarı degılım ama olursa sanrım olacak İkisinin de olabilir.
D 'DiLek Bayan Üye 18 Ocak 2013 #15 ---> Evladınızın sevgilisi olursa? Mutlaka olacaktir, yapacak birsey yok