Evinize Hırsız Girse Ne Yaparsınız ?
StorM Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #2 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! aga walla heralde arkasından bacağina saplarım kelebek çakımı olmadı kavga yaparız kim şanslı die
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! aga walla heralde arkasından bacağina saplarım kelebek çakımı olmadı kavga yaparız kim şanslı die
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #3 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! yavaşça arkasına gelir .. Omzuna dokunur dokunmaz bana bakar ve bende kafayı yerleştirdim ki zaten yerde...
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! yavaşça arkasına gelir .. Omzuna dokunur dokunmaz bana bakar ve bende kafayı yerleştirdim ki zaten yerde...
LoKuMuM<3 Bayan Üye 29 Ocak 2009 #4 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! uyuyo numarası yaparım
H Hiphop_girL Bayan Üye 29 Ocak 2009 #5 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! kovalarım ağzını burnunu kırarım
Bezmi$h Banned 29 Ocak 2009 #6 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! o dk ALlah ne verdi dalarım
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Ocak 2009 #7 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! gizlice polisi ararım
Tarquin Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #10 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! direk mutfaktan bıçak alır üzerine yürürüm
BoNiBoN... Banned 23 Mar 2009 #12 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! uyuyor numarası yaparken yorgan altından polisi ararım
Buğra1 Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #13 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Polisi aramaya qerek yok peder saten poLis SiLahı qösteririm heraLde
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Polisi aramaya qerek yok peder saten poLis SiLahı qösteririm heraLde
Quaresma Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #14 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Yatak odasına çeker dalarım orada darpa girmiyo sanırım
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Yatak odasına çeker dalarım orada darpa girmiyo sanırım
A$Koliq ^^ Bayan Üye 29 Mar 2009 #15 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! qizlice polisi ararım polis qlene kdr uyuo nummarası yaprım
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! qizlice polisi ararım polis qlene kdr uyuo nummarası yaprım
G Gülümse. Bayan Üye 29 Mar 2009 #16 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! uyuyo numarası yaparım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Nis 2016 #17 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Çaktırmadan Ses yapar kovalarım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Nis 2016 #18 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Ciglik atar butun mahalleyi ayag kaldirim sonrada kafa goz dalarim
---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Ciglik atar butun mahalleyi ayag kaldirim sonrada kafa goz dalarim
' Beşiktaşk Bayan Üye 27 Nis 2016 #19 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Çığlık atarım Güzel sesime dayanamayıp kaçar bence
LocKe GururLan Bayan Üye 27 Nis 2016 #20 ---> evinize hırsız girerse ne yaparsınız ..! Uyuyor numarasi yaparim