Evinize günlük gazete geliyor mu?
parasite Kayıtlı Üye 15 Ağu 2012 #3 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayır çünkü gazete okumak gibi bir alışkanlığım yok.kitapları yada dergileri tercih ederim ...
---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayır çünkü gazete okumak gibi bir alışkanlığım yok.kitapları yada dergileri tercih ederim ...
Sibel1 Bayan Üye 15 Ağu 2012 #5 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayır artık gelmiyor ama gazete okumayı severim.. özellikle spor sayfaları...
---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayır artık gelmiyor ama gazete okumayı severim.. özellikle spor sayfaları...
H HaDeS Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #6 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayir ben gunluk gidip her sabah bayiden,birgun gazetesi aliyorum
---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayir ben gunluk gidip her sabah bayiden,birgun gazetesi aliyorum
FlanteDivinita Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #9 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? evet, kesinlikle . cumhuriyet ve new york times geliyor.
Elsa Bayan Üye 27 Eki 2012 #10 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? Hayır. Haberleri genellikle internetten takip ediyorum.
S Stinko Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #11 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? hayır ama salıdann cumayaa gazete alınır iddaa ekı ıcın
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Kas 2012 #13 ---> Evinize günlük gazete geliyor mu? Gelmiyor ben getiriyorum. Her sabah saat 5,10'da.