Evimizdeki 3 Harfli

SanK0

Kayıtlı Üye
Evimizdeki 3 Harfli

Herkese çok selam ve sevgilerle öncellikle bu olayı anlatmadan önce 3harfli demek istiyorum bundan tam 4 sene önceydi babamla ben yatakodasında beraber yatıyorduk o gecede bir ara uyandığımı hatırlıyorum saat 4 falandı evimizdeki koridora baktım birden bembayaz ışıklar içinde gözleri yumruğum kadar elinde asası ve başı kapalı olan üç harfli bana doğru geliyor.önce acaba rüya mı dedim gözlerime inanamadım babam yanımda uyuyordu neyse sonra gittikçe yaklaşıyordu bana da bir yandan gel gel gel diyordu hep. Allahım o geceyi asla unutamam sonra kapıya kadar geldi birden baba diye bağırdım ve babamı dürtmeye başladım ne oldu dedi bir baktım çoktan kaybolmuştu üç harfli sonra hocaya anlattım sana üç harfli gelmiş dedi tüylerim diken diken oldu arkadaşlar şuan bile tüylerim diken diken neyse herkese iyi günler sakın adını söylemeyin çünkü söylediğiniz her an size bir adım yaklaşır benden söylemesi…

bu bır paylasım yerıdır okumak yada okumamak sanan kalmısıtır
ben paylasırım sen ıstedıgını eddersın
tırsıosan okuma:D:D:D:D::D ben okudum hepısını gayet normal seylE:R

yaa şunlar işte ! 3 harfli dediğinz varlıklar! cinleR..!
bunlar aslnda yaşamayı bilen insanlarla yaşayan varlıklardır!..
tek farkları farklı zaman kavramı dışında yaşarlar o kdar!
haa göründkleri insanlar warmı dır ! taibkide !
7 yaşnda bizm orda yıkık bir evin penceresinden bakarken görmştüm böyle bir şey ilk defa ! sonraları o eve kafayı takmştm :D
sonra oda bana kafayı takmştı ki babam bana muska fln yazmştı!
gördüM.. ! evet bana bir şey yaptı mı hayır!
aslnda Allah ( c.c) izin vermese hiç bir şey yapamazlar...
bu kötü olup insanlara zarar werenler şeytandır aslnda!
bir insana insan suretinde bile görünen varlıklardır! bunlar Allah(c.c)'ın emirlenine uymadıkları için lanetlenmiştir vee... insanların neyi iyi neyi kötü olduunu görebilmeleri için dnyevi ortamda bulunmuşlardır!
Allah ( c.c ) şeytann çağırma yöntemleri olduğunu söylemiştir.. ve eklemştir şeytan ile uğraşmak şeytanın aleti olmaktır !
yani ne kadar o tiplerle uğraşırsak ! onlarda bizim ile o kadar uğraşırlar ;)
( çok da korkmuyorsak neticede bnlardan Dini sığınaklarımzla korunabilirz.. ! ( dua etmeK.. ! çoğu hatta bir çoğu korkularımızn ilacıdır ;)

konu için teşekkrler ;)

Bende ölürüm herhalde Ödleğimdir ben:D yok yha bizde bizde çağardık arkile geldiysen bi işaret ver fln ddik... eczadolabından hap ileri gitti ve dümdüz yere düşmüştü çığlıkla evde kaçtık sonra komşu soktu eve ite kaka:D:D bu olaydan sonra hiç tek kalamadım 2 sene kdr evde..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri